FoodPro Preloader

Oblika slike je eden glavnih elementov slike testa.


Ročno delo je všeč mnogim ženskam in celo nekaterim moškim. To ni samo hobi, ampak tudi odlična priložnost, da svojim najdražjim podarite izvirno darilo. Vrste ročnega dela veliko. Ena od teh so slike solnega testa. Kako narediti takšen izdelek? Lepa slika - gneteno testo, pobral parcelo Prvi korak je pripraviti testo (eno skodelico soli in moke, plus potrebno količino vode za debelino). Vendar pa

Ročno delo je všeč mnogim ženskam in celo nekaterim moškim. To ni samo hobi, ampak tudi odlična priložnost, da svojim najdražjim podarite izvirno darilo. Vrste ročnega dela veliko. Ena od teh so slike solnega testa. Kako narediti takšen izdelek?

Lepa slika - gneteno testo, pobral parcelo

Prvi korak je pripraviti testo (eno skodelico soli in moke, plus potrebno količino vode za debelino). Vendar pa obstajajo še druge skladbe, toda ta je najpreprostejša.

Po tem morate izbrati zaplet slike. To so lahko vaze s cvetjem, angeli in živali. Skratka, vsaka slika je lahko izdelana iz testa.

Kako odrezati sliko vzdolž konture, ne da bi pokvarila prihodnji izdelek

Torej je izbrana potrebna slika. Za začetek je treba obris vzorca natisniti, potem pa ga izrezati (zelo lepo vzdolž obrisa). Nato vzemite desko ali karton, zavito v folijo. Po razvaljanju testa - njegova debelina ne sme biti več kot centimeter. Slika je priložena. Kako narediti konturno risbo? Dovolj je, da z iglo pustite samo točke, ki preluknjajo vsako podrobnost slike.

Ostaja le, da se odločite, kako boste obrezali sliko vzdolž konture. Najlažji način, seveda, je rezanje skupaj z obdelovancem. Čeprav to ni potrebno. Samozavestni mojstri bodo lahko izrezali risbo in odstranili šablone, pri tem pa se osredotočili samo na pike, ki jih je ostala igla.

Ne pozabite na volumetrične podrobnosti. Izdelano iz testa, se zlepi na končno risbo z navadno vodo.

Sušilni izdelki

Takoj ko je vse pripravljeno, je treba nadaljevati s sušenjem izdelka. Nekdo to počne na prostem za dva ali tri tedne in nekdo v pečici. Glavna stvar, ki je ne smemo pozabiti pri sušenju v pečici - o otekanju testa in upogibanju prihodnjih obrti. Nastavite temperaturo na približno 70 stopinj. Pečena številka bo približno devet do deset ur.

Barvanje izdelkov

Ko se figura strdi in posuši, jo lahko pripelje v pravilno obliko. Potrebno ga je barvati, toda pred tem bo treba tudi izdelek prekriti s PVA lepilom. Površina postane gladka, gladka in barva se v testo ne absorbira toliko, da bi bilo treba podlago prekriti z drugo plastjo.

Tudi lepilo zapolni točke iz igle, pri tem pa opiše obris vzorca, ki se bo nanašal na izdelek. Zaželeno je, da se približajo drug drugemu. Kot rezultat, bo risanje enako obris risbe veliko lažje. Izdelek je mogoče barvati približno deset minut po sušenju lepila.

Po tem pa ostane le, da najdemo primeren okvir. Slika bo izgledala odlično! Mimogrede, takšen okvir lahko kupite že pripravljen, lahko pa ga naredite tudi sami.

Vzorčna slika za darilo ženski

Torej, ste se odločili, da darilo s svojimi rokami za svoje dekle, sestro, dekle, mati, teta, babica ... Slika z šopek cvetja iz slanega testa bi bila dobra izbira. Dolgoletno bo zadovoljil svojega lastnika, ker nikoli ne bo izsušil. Mimogrede, lahko rahlo odstopite od zgornjih osnovnih priporočil o ročni izdelavi in ​​naredite sliko malo drugačno.

Za začetek, iverna plošča je zlepljena z barvnim papirjem, na katerem se po tem nanese risba s svinčnikom - marjeticami. Naslednje, zložene stebla in cvetni listi.

Testo za pecelj je prebarvano v zeleni barvi, razvaljano s klobaso in preneseno na mazano podlago. Po tem se naredijo listi (potrebno jih je zaviti v kroglo, iz katere se bo oblikovala »kapljica«). Proge na listih so narejene z rezalnikom.

Po tem se oblikujejo cvetni listi. Belo testo se zavije v klobaso. Ona pa je narezana na več delov (vzdolž dolžine latice). Spodnji robovi vsakega od njih se pomikajo navzdol, preostali del pa se izravnava. Zložene cvetne liste v dveh vrstah.

Da bi ustvarili srednjo ploščo, je potrebno predhodno barvati testo v rumeni barvi, nato pa ga potisniti skozi cedilo. Ko se vsi elementi prilepijo na podlago, so lahko robovi cvetnih listov rahlo osenčeni z modrim gvašem. Preden postavite sliko v okvir, je izdelek lakiran.

Takšno darilo bo pomagalo izraziti veliko čustev in čustev do ženske. Toda najpomembnejša stvar, ročno izdelana, je najbolj nepričakovano in prijetno presenečenje.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike