FoodPro Preloader

Najbolj učinkovita stvar iz starih stvari


Da se hiša ne pretvori v smetišče za neuporabne stvari, se jih morate znebiti pravočasno. Seveda se postavlja vprašanje: kje predati stare stvari? Toda tudi če bi vedeli odgovor na to vprašanje, je včasih le preveč len, da bi nekam odšel, da bi povlekli po rabljenem blagu ... In veste kaj? Nove stvari lahko ustvarite funkcionalno iz starih stvari, ki vam bodo služile dolgo časa in koristno. Potrebno j

Da se hiša ne pretvori v smetišče za neuporabne stvari, se jih morate znebiti pravočasno. Seveda se postavlja vprašanje: kje predati stare stvari? Toda tudi če bi vedeli odgovor na to vprašanje, je včasih le preveč len, da bi nekam odšel, da bi povlekli po rabljenem blagu ... In veste kaj? Nove stvari lahko ustvarite funkcionalno iz starih stvari, ki vam bodo služile dolgo časa in koristno. Potrebno je samo pristopiti k procesu kreativno, da bi videli potencial zastarelih živih stvari.

Na primer, na polici v omari najdete pulover, ki sedi, dobro oblečen, prekrit s kroglicami ... Najpreprostejša stvar, ki jo lahko naredite, je blazinica. Odrežite rokavi in ​​vrat. Z brazdaste strani šivajte rob, vstavite blazino, označite kraj reza z dodatkom šiva. Pomikajte se po predvideni liniji in dokončajte delo z zadnjim šivom.

In če zapletete nalogo in ne zašijete nastale pletene vrečke in pritrdite pritrdilne elemente, dobite prenosno torbo:

To je najlažje narediti iz starih stvari. Kako vam je všeč zamisel o posodabljanju stola? Tu boste potrebovali moč moških in spretnosti.

Najprej morate odvijete sedež, potegniti platno iz obrabljenega puloverja in ga obrniti s spenjalnikom za pohištvo na hrbtni strani:

Hkrati, medtem ko je delo na tapetništvu že v teku, bi bilo lepo preoblikovati "okostje" stola.

Zakaj je tam stol! Kuhinjski senčnik, prekrit s puloverjem, je ekskluzivni oblikovalski del, za katerega so mnogi lahko plačali urejeno vsoto:

In iz rokavov naredite odlične prevleke za steklenice in lonce. Tak nevsiljiv dotik bo dopolnil in harmonično združil prostor v prostoru.

Samo ne pomisli na metanje trim puloverjev! Narežite jih na koščke in jih šivajte skupaj, ko se kopičijo. Imeli boste toplo odejo, ki vas bo ogrela več kot enkrat.

Ali pa uporabite drugo idejo o tem, kaj je mogoče narediti iz starih stvari: obliže morate razrezati na dolge trakove, jih šivati ​​enega za drugim in jih naviti v kroglo. Ko jih imaš dovolj, jih tkaj, kot na statve, in imaš preprogo:

Pulover je tudi dobra osnova za torbo.

Izrežite ves presežek, kot je prikazano na fotografiji:

Imeti morate prazno:

Zaščitite dno vreče od znotraj. Na celotnem obodu ročajev bodoče torbe dvakrat zložite tkanino za 1 cm in odstranite ovinek. Šivamo in po tem lahko uporabimo novo vrečko.

Ko razmišljamo o kavbojkah, ki jih obrišete na več mestih, je najpogostejše vprašanje, kaj lahko naredimo iz starih stvari. In če so vrečke, krila, telovniki sešiti iz tkanine, debeli stranski šivi običajno nikogar ne zanimajo. In zaman. Nanesite lepilo na šiv na eni strani in ga zložite z "polžem".

Rezultat je bil stojalo. Ne bo dovolilo, da vroče jedi pokvarijo drago pohištvo.

Drugo življenje stare stvari ni le posodobitev. To je velik prihranek denarja, skrb za okolje in odlično razpoloženje za vas in vaše ljubljene!