FoodPro Preloader

Papirni stroj Origami to naredite sami


Izdelava papirnih figuric z zlaganjem je zelo zabavna in uporabna za razvoj otrok. Poleg vztrajnosti in pozornosti se razvija tudi spomin in logično razmišljanje. Vse te spretnosti bodo pomagale otroku v šoli in z igračo, ki jo boste izdelali z lastnimi rokami, lahko igrate ali barvate, držite kartico ali jo dajte prijatelju. Ori

Izdelava papirnih figuric z zlaganjem je zelo zabavna in uporabna za razvoj otrok. Poleg vztrajnosti in pozornosti se razvija tudi spomin in logično razmišljanje. Vse te spretnosti bodo pomagale otroku v šoli in z igračo, ki jo boste izdelali z lastnimi rokami, lahko igrate ali barvate, držite kartico ali jo dajte prijatelju.

Origami papirni stroj je bolj zanimivo ponuditi za proizvodnjo fantov, ampak nekatera dekleta tudi ne moti, da vozi njihovo lutko na avto. Zberite vse številke v skladu s shemami, ki se pozneje spominjajo. Naslednje igrače so lahko že narejene iz spomina.

Avto

Sistem za montažo papirja za origami papir je preprost, zato lahko poskusite izdelati ta model za začetnike ali otroke osnovne šole.

Za delo potrebujete kvadratni list debelega papirja poljubne barve. Najprej se prepogne na dva enaka dela, da se določi srednja črta pregiba. Nato se vsaka polovica še enkrat prepogne in nato ponovno. Notranji pregib vsakega dela plovila mora biti na notranji strani.

Nato se obdelovanec obrne na glavo in sredinska linija se upogne navzgor. Obstajati morajo tri prekinjene črte ali valovi: ena v sredini (velika) in dve na straneh (majhna). Celotna "harmonika" je sestavljena in trikotniki vogalov so zloženi navzdol.

Nato se origami stroj papirja odvija na naslednji način. Veliki trikotniki tvorijo poševne robove kabine avtomobila. In majhni koti so kolesa. Da bi jih naredili brez ostrih vogalov, je spodnji rob upognjen na ravno linijo navzgor.

Pri ovijanju vogalov pravokotnika na karoseriji je vozilo dobilo želeno obliko s prednjimi žarometi. Ko je origami stroj izdelan iz papirja, lahko okrasite plovilo z aplikacijo ali pa ga preprosto obarvate z barvnimi svinčniki.

Kako narediti džip?

Izdelate lahko celo vrsto papirja za otroke v različnih barvah. Kako narediti navaden osebni avtomobil, ki ga že razumete. Zdaj bomo razmislili, kako narediti origami iz papirja jeep stroj. Terenska vozila imajo gladko zadnjo površino. Razmislite, kaj potrebujete za to delo.

Kvadratni listi papirja je bolje vzeti debelo - 100 g / m 2 . Potrebujete gladko površino mize in pazite na upogibanje papirja. Vsako gubo je treba pazljivo poravnati s prstom, da bo delo videti čisto.

Papir za zlaganje

Preden naredite origami stroj iz papirja za igro, vadite na enostranski list. Na podrobni in postopni shemi je jasno, da morate delo opraviti postopoma, pri čemer opravite ovinke v vrstnem redu številk pod številkami. Sprva je kvadrat prepognjen v eni in na drugi strani. To je potrebno za določitev središča in delitev lista na enake dele. Nato je spodnja polovica prepognjena in robovi so upognjeni navzven. V tem primeru so ovinki narejeni od središčne točke pravokotnika do robov. To bodo kolesa džipa.

Potem se zgornja polovica spusti in se umakne nekaj centimetrov od roba, kot je prikazano na sliki 6, in dvigne papir. Potem se robovi upognejo v kotih, tako da se med središčnimi točkami in robovi na vogalih oblikuje ravna črta.

Ostaja samo obrt na drugi strani in delo je končano. Okrasite videz avtomobila po želji. Lahko začnete igro.

"Večni šah": razlaga terminologije in drugih groženj kralju v šahuKako igrati sudoku: korak za korakom rešitev za sestavljankoKako narediti zajček obleko za dekleta z lastnimi rokamiObrti za dacha.  Kako narediti laboda iz pnevmatike?Izvirna prijava z otrokom, starim 5 let: opis, zanimive ideje in povratne informacijeKako narediti pravo čarobno palico?Božični venec iz storžkov.  Venček storžkov: mojstrski razredKako narediti stožca