FoodPro Preloader

Pleteni čevlji (kvačkani) z opisom in vzorcem. Od copat do čevljev


Čevlji, baletne plošče, sandali in copati so pleteni (kvačkani) čevlji. Z opisom in shemo vsakega od njih lahko delate in spreminjate svoj okus in potrebe. Potem dobite edinstveno stvar. In če boste pobrali elegantno prejo, boste dobili res lepo pletene čevlje. Plesni čevlji Tukaj je kvačkana obutev z opisom in vzorcem za vrh baletnih čevljev in za podplat (glej sliko spodaj). Kvalific

Čevlji, baletne plošče, sandali in copati so pleteni (kvačkani) čevlji. Z opisom in shemo vsakega od njih lahko delate in spreminjate svoj okus in potrebe. Potem dobite edinstveno stvar. In če boste pobrali elegantno prejo, boste dobili res lepo pletene čevlje.

Plesni čevlji

Tukaj je kvačkana obutev z opisom in vzorcem za vrh baletnih čevljev in za podplat (glej sliko spodaj). Kvalificirani rokodelci priporočajo pletenje dna baletnih stanovanj z nitjo v dveh dodatkih. Če želite bolj gosto pletenje, vendar brez dodatka niti, lahko zamenjate kvačkanje delovnih mest s kvačkami. V tem primeru je treba število vrstic povečati.

Da bi plesti na vrhu izdelka, morate še naprej plesti v krogu z istimi elementi. Torej pletene tri vrste. Nato začnite zmanjševati zanke za nogavico.

Za to morate v prvi vrsti povezati dve dvojni kvačkini z eno skupno točko. Če izberete posamezne kvačkane, potem jih preprosto preskočite. Na vsaki strani nogavice mora biti 4 zank.

Naslednja dva kroga se priporočata za pletenje z zmanjšanjem za 3 zank na obeh straneh. Če je bilo delo opravljeno z dvema dodatkoma preje, potem morate v naslednji vrstici odtrgati eno izmed niti in nadomestiti element z manjšo. To je, če je bilo dvojno kvačkanje, nato pa ga plesti brez nakida. Baletno žogo, ki je bila prvotno pletena s kvačkami brez prešitih odej, je treba nadaljevati nespremenjeno, vendar z eno nitjo. Hkrati na straneh nogavic, da bi eno zmanjšanje.

Zaženite še eno ali dve vrstici, ne da bi spremenili število zank. Nato povežite vrstico s pico. To pomeni, da izmenjujete stolpce z verigami treh zračnih zank.

Praznični škornji

Zakaj kvačkani pleteni čevlji (z opisom in shemo) morajo nujno imeti izgled copat? Lahko narediš visoke ali nizke škornje in se pokažeš na počitnicah. Treba je upoštevati, da bo njihov podplat vezan, zato je bolje, da takšne škornje nosite v zaprtih prostorih. Mimogrede, nekateri jih potegnejo naravnost na čevlje ali sandale. In peta se vnaprej potisne v luknjo.

Ker je vzorec predlaganega modela preprost, potem morate izbrati lepo prejo za pletenje. Melange nit z lureksom izgleda izvirno in praznično. Mora biti tanek in kavelj bo potreben pod številko 1-1, 75.

Algoritem za izdelavo izdelkov:

  1. Pletenje se začne s nogavico. Na obroček drsne zanke privežite 20 kvačk. To je prva vrstica.
  2. Vsi naslednji krogi ustvarjajo vzorec vrha nogavice. V ta namen je 9 čevljev na podplatu in se brez sprememb spremeni. Med obema ekstremnima stebroma na obeh straneh bo treba dodati še en stolpec. Med temi dodatki je pletena filetna mreža, kar pomeni, da je treba po vsaki dvojni kvački izdelati zračno zanko.
  3. Drugi element naj bi bil izveden še dvakrat. To pomeni, da je treba dodati v treh krogih.
  4. Nato pletite, ne da bi spremenili vzorec na mesto, kjer bo peta. Pustite luknjo, tako da vtipkate verigo zračnih zank. Poleg tega mora biti daljša od zanke, ki ni povezana.
  5. Nato še naprej pletite filetno mrežo okoli kroga. Končajte pletenje na desni višini.

Da bi se prtljažnik tesno prilegal gležnju, je priporočljivo, da ta del povežete s stebri različnih višin: z dvema ali tremi nalepkami. Vrh prtljažnika pritrdite na elastični trak ustrezne barve.

Sandale

Ne potrebujejo veliko preje, vendar morate založiti na podplatu za espadrile. Potrebno je zavezati prst in prst. Poleg tega lahko izberete kateri koli vzorec: od popolnoma zaprtega prsta do ozkih trakov. Da bi izdelali pletene čevlje, ki jih je mogoče nositi, mojster razred predpisuje bombažno prejo.

Podrobnosti prstov morajo biti pletene, tako da se tesno prilegajo nogi. Priporočljivo je, da se rahlo raztegnejo. Nato jih šiti obmetochnym šiv pripravljeni edini. Tudi peto s trakovi za strune mora biti tesno. Na sandale, ki se trdno držijo na njegovi nogi, lahko v zgornjem delu prstov zaskočite majhen krog in preidete trak iz pete v njo.

Enostavne copate iz kvadratov babic

Prav tako lahko izgledajo elegantno. Če želite to narediti, izberite lep vzorec in ga povežite s primerno prejo. Za vsak natik morate narediti 6 enakih kvadratov, ki jih morate pravilno šivati. Za začetek dodajte 4 med seboj, tako da dobite velik kvadrat. To je osnova tega, kar se kasneje imenuje »kvačkani čevlji«.

Opis in shema tega, kaj narediti naslednje, najdete na sliki A. Še dva kvadrata je treba zunaj diagonalno šivati ​​tiste, ki so že zelo podrobni. Nato upognite tiste, ki niso prišiti na druge kvadrate, in utripajte tiste strani, ki so v stiku z vrhom. Copati so pripravljeni.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto