FoodPro Preloader

Neverjetne obrti iz avtomobilskih pnevmatik


To je precej škoda, da iztisnete rabljene pnevmatike. Konec koncev ni boljšega materiala za obrtniške obrti. Možno je izdelati uporabne stvari za vrt ali neverjetno lepoto kiparskih izdelkov iz pnevmatik za avtomobile, kolesarje in druge vrste prevoza. To so lahko naslikane vaze in številne živali, živa meja in športna igrišča ter visoke postelje za različne kulture. Obrt iz a

To je precej škoda, da iztisnete rabljene pnevmatike. Konec koncev ni boljšega materiala za obrtniške obrti. Možno je izdelati uporabne stvari za vrt ali neverjetno lepoto kiparskih izdelkov iz pnevmatik za avtomobile, kolesarje in druge vrste prevoza. To so lahko naslikane vaze in številne živali, živa meja in športna igrišča ter visoke postelje za različne kulture.

Obrt iz avtomobilskih pnevmatik - fotografija

Če pnevmatike vkopljejo v zemljo in okrasijo s svetlimi barvami, dobite originalno zabavno ograjo. To bo pomagalo razdeliti območje na funkcionalne cone ali izolirati postelje drug od drugega. Tudi pri starih pnevmatikah so odlična nihanja. In če poskusite, potem bodo vaši otroci imeli gugalnico v obliki zabavnih živali. Zakaj so nihanja, ustvarjalni ljudje celo izdelujejo pasove in čevlje iz tega materiala.

Obrt iz pnevmatik za gredice

Danes lahko vsak vrtnar najde ležišča iz pnevmatik. Zanimivo je, da se ta material ne boji dežja in zmrzali, njegovi izdelki vam bodo služili dolgo časa. Nekdo uporablja običajen način: preprosto napolni pnevmatiko z rastlinami zemlje in rastlin v njem. No, še vedno lahko okrasite z različnimi barvami. Ampak to je bolje, da pokažejo malo domišljije in potrpljenja, da bi dobili prvotne gredice. Oborožen z mlinom in ostrim nožem, izrežite zobe vzdolž obrisa pnevmatike, nato pa ga obrnite navzven. Zobje so lahko različnih velikosti (od 10 do 40 cm), vse je odvisno od velikosti samega kolesa. Zdaj morate obrniti svoj izdelek, ga zavarujte od spodaj, da bo stabilen, in ga napolnite z zemljo na vrhu. Toda pred tem seveda lahko svoje obrti okrasite iz avtomobilskih pnevmatik. Potem bodo morali urediti na vašem mestu in posaditi cvetje v njih. Še posebej takšne gredice so pomembne na dvoriščih, kjer je vse betonirano in ni običajnih gredic.

Izdelki iz avtomobilskih pnevmatik za vrt

Za vrt, lahko prišli do veliko obrti, ki niso le lepe, ampak tudi koristne. Najpogostejši so visoki grebeni, na primer za jagode. In kraj bo trajalo malo, in jagode bodo vedno čiste. Danes večina ljudi raje vodi zdrav način življenja in radi vozi kolesa. Vzemite nekaj koles in jih kopajte navpično navpično v zemljo. Imeli boste originalno parkirišče za kolesa. Še vedno lahko naredite zanimivo pomivalno korito. Samo postavite barvo pnevmatike pod pipo, ali nekaj kosov enega za drugim, in v njih zgradite stari pomivalnik ali nepotreben bazen. Uredite umivalnik, dajte površini zanimivo teksturo in uporabno vrtno plovilo je pripravljeno.

Poleg tega lahko okoli vrta uredite vse vrste figur. Seveda so najpogostejši labodi, ki se lahko uporabljajo kot cvetlične gredice in so postavljeni na domačem ribniku. Za otroke na vrtu lahko zgradite peskovnik iz velikega kolesa in vanj vstavite velik dežnik za plažo. Avtomobilske pnevmatike se lahko uporabljajo tudi kot strešni material za nekatere lopate, kjer se hrani vrtno orodje. Še vedno lahko izdelujete vrtno pohištvo. Samo postavite majhna kolesa drug na drugega in na sredini naredite mehki sedež. Iz velikih koles zgradite nogo za mizo, na katero lahko pritrdite mizo iz kakršnega koli razpoložljivega materiala. Kot lahko vidite, lahko obstaja veliko idej, ostaja samo fantazirati in uporabiti malo napora.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike