FoodPro Preloader

Baubles iz niti - nepozabno darilo za ljubljene


Baubles iz niti zelo pogosto povzročajo povezave z hipiji ali nekaterimi drugimi neformalnimi tokovi. Danes pa so te lepe in lepe stvari postale zelo priljubljene med navadnimi ljudmi. Kroglice in zapestnice, izdelane ročno, so izvirni in zanimivi nakit, ki ga lahko vsakdo varno nosi vsak dan. Kaj simbolizira majček iz niti? B

Baubles iz niti zelo pogosto povzročajo povezave z hipiji ali nekaterimi drugimi neformalnimi tokovi. Danes pa so te lepe in lepe stvari postale zelo priljubljene med navadnimi ljudmi. Kroglice in zapestnice, izdelane ročno, so izvirni in zanimivi nakit, ki ga lahko vsakdo varno nosi vsak dan.

Kaj simbolizira majček iz niti?

Baubles iz niti tradicionalno igral običajno in nepozabno darilo od sorodnikov in prijateljev. Ker so nakit iz protja, kot so baubles, izbrali hipije, so mnogi izgubili prvotni pomen. Zdaj se jim je ta vrednost vrnila. Baubles iz niti v zahodni družbi se praviloma imenujejo "zapestnice za prijateljstvo". Prevedeno iz angleščine to pomeni "zapestnice za prijateljstvo".

Zato so zelo pogosto domače obeske predstavljene kot darilo kot znak iskrenega prijateljstva, naklonjenosti ali ljubezni do sorodnikov, pa tudi do ljudi, katerih vrednost se vrednoti. Po navadi je tisti, ki daje, dolžan vezati to zapestnico na roko svojega dekleta ali prijatelja. Potem vas bo darilo nenehno spominjalo na prijatelja in kdo ve, morda bo vaše osebno življenje srečno.

Kako vezati kroglice iz nitnih konic?


Baubles iz niti lahko enostavno in zelo enostavno ustvarili doma. Samo nekaj ur bo dovolj za učenje te zanimive spretnosti - in potem bo potrpljenje in trud nagrajen. Seveda, za izdelavo teh originalnih in večbarvnih zapestnic potrebujete škarje in niti. Idealno za ne zelo debele niti za nitke. Poiščite tudi omarice in poiščite varnostni zatič, blazino in centimeter. Ne vzemite takoj več barv niti niti. Samo učiš se. Prvič se omejite na niti treh barv. Nato lahko z izboljšanjem ravni spretnosti povečate njihovo število. Dolžina niti mora biti približno štirikrat daljša od načrtovane velikosti končnega izdelka. Po izkušnjah drugih ljudi je dovolj 100-120 centimetrov. Vse niti, preden začnete z delom, jih morate pritrditi, jih povezati s šibkim vozlom v bližini konic. Ta vozel lahko pripnete na vzglavnik.

Zdaj opisujemo sam proces ...

Ko ste pripravljeni, morajo biti niti skrbno poravnane. Lahko greš na delo. Da ne bi bili zelo dolgočasni, lahko vklopite mehko glasbo. Proces tkanja ni tako zapleten. Sestoji iz naslednjega. Najprej vzamemo eno nit nitke in jo na naslednji nit previdno zvezamo z vozlom. Izkazalo se je, da so se niti nekoliko spremenile. Nato morate nadaljevati na enak način do samega roba. Rezultat bi moral biti diagonalni trak vozlov nitke ene od izbranih barv. Vendar bodite pozorni na naslednji korak. Zadnja nit mora biti drugačne barve, s katero morate narediti enako kot pri prvi. Delovanje vezanja vozlov se mora nadaljevati, dokler zapestnica ne doseže želene dolžine. Neuporabljene konice navojev lahko vpletete v kite.

V svečani atmosferi lahko to majico, narejeno z ljubeznijo, povežemo z roko vašega ljubljenega ali prijatelja.