FoodPro Preloader

Kako narediti origami denarnice


Vaš otrok pogosto izgubi denarnice in ne veste, kaj storiti? Seveda morate svojega otroka naučiti, da je bolj previden in mu ne zaupate veliko denarja. No, in kot način za zaščito financ otroka v varnosti, ga povabite, da ustvarite origami denarnico. Morda bo samo-sestavljen "varno za denar" pomagal otroku bolj pozorno obravnavati svoj denar. Ori

Vaš otrok pogosto izgubi denarnice in ne veste, kaj storiti? Seveda morate svojega otroka naučiti, da je bolj previden in mu ne zaupate veliko denarja. No, in kot način za zaščito financ otroka v varnosti, ga povabite, da ustvarite origami denarnico. Morda bo samo-sestavljen "varno za denar" pomagal otroku bolj pozorno obravnavati svoj denar.

Origami denarnica

Ustvarjanje takega prašiča ni težko. Kako narediti origami denarnice? Potrebno je vzeti pravokotnik dimenzij 200x400 mm. Sedaj ga je treba ukriviti najprej vodoravno in nato navpično. Zdaj razširite obdelovanec. Ta dejanja je bilo treba storiti, da bi ustvarili konstruktivne smernice. Obdelavo položimo vodoravno in zavijemo vogale desne in leve strani proti sredini, kot je prikazano na sliki. Zdaj je treba na novo ustvarjeno linijo potegniti ostre konice, ki so nastali po prejšnjem koraku. Dva dela obdelovanca se upognejo proti sredini in obrneta strukturo papirja. Še enkrat, povlecite stran na sredino in obrnite obdelovanec. Zdaj je potrebno iz enega žepa izvleči vogal in narediti rez v spodnjem delu. Pritrdite ostro konico v luknjo. Izdelek je pripravljen. Po želji lahko barvamo ali takoj zložimo iz barvnega papirja.

Kartonska denarnica

Ta izdelek je zelo podoben mapi za papir. Mimogrede, lahko se uporablja za ta namen. Toda iz te origami sheme bomo zbrali torbico. Preprosto je. Vzemite debel papir ali karton. Lahko je nekaj teksturiranega ali teksturiranega. Na primer žametni papir ali papir s podobo izbočenih barv. Natisnemo zgornjo shemo origami denarnice in jo prevedemo v izbrano gradivo. Zdaj lahko začnete s proizvodnjo izdelka. Izrežite obdelovanec in s pomočjo noža naredite plitke reze. To dejanje lahko preskočite, potem pa bodo pregibne linije neenakomerne in izdelek se lahko izkrivlja. Ko so kosi pripravljeni, lahko začnete zlaganje denarnice. Upognite ga po shemi in naredite zarez na sprednji strani jezika. To denarnico lahko okrasite z biseri, kroglicami ali barvnim papirjem.

Ovojnica

Najlažji način, da naredite origami denarnico, je, da ga zberete iz vzorca. Za ta namen so najbolj primerne sheme ovojnic. V tako zanimivi denarnici lahko za deževni dan shranite ne le svoje "jajce", ampak tudi prijatelje za svoj rojstni dan. Kako zbrati takšno univerzalno ovojnico? Sheme za uporabo so navedene zgoraj. Izbrati morate svoj najljubši model, ga natisniti in prevesti na papir. Kot v prejšnji različici, lahko to denarnico izdelamo ne samo iz navadnega belega papirja, temveč tudi iz toniranega, žametnega ali teksturnega materiala.

Vse ovojnice so zbrane na enak način. Najprej se upognejo stranski koti do središča, nato se spodnji del dvigne na sredino, nato pa zgornji kot zapre to strukturo. Če želite, da zbrana denarnica traja, lahko tri spodnje dele zlepite skupaj. Kot dekoracijo je treba uporabiti kroglice, kroglice, okrasnih. Na takšno ovojnico lahko napišete željo. In to je mogoče storiti tudi, če denarnica ni izdelana kot darilo, ampak za osebno uporabo.