FoodPro Preloader

Kako tkati Baubles s svojimi rokami


V današnjem času je majica postala izvirna in elegantna dekoracija, izjemno priljubljena predvsem med mladimi. Kljub vsem svojim navzven preprostim, baubles imajo dolgo zgodovino, od starodavnih časov Indije do hipi era. Ta majhen okras, izdelan z lastnimi rokami, dodaja ljudem pozitivna čustva, ne glede na spol, starost in družbeno pripadnost. Bau

V današnjem času je majica postala izvirna in elegantna dekoracija, izjemno priljubljena predvsem med mladimi. Kljub vsem svojim navzven preprostim, baubles imajo dolgo zgodovino, od starodavnih časov Indije do hipi era. Ta majhen okras, izdelan z lastnimi rokami, dodaja ljudem pozitivna čustva, ne glede na spol, starost in družbeno pripadnost. Baubles ne kupujejo, so se odločili dati svojim prijateljem in znancem. Zato se mnogi zanimajo za vprašanje: kako vezati kroglice?

Za tako preprosto dekoracijo obstaja veliko tehnik tkanja, kot tudi veliko količino materialov, iz katerih jih je mogoče tkati. Najbolj priljubljene so lepe in svetle kroglice iz niti. Tradicionalni in sodobni namen baublesa kot spominka spodbuja mnoge, da se naučijo, kako narediti baubles. Po uveljavljeni tradiciji se verjame, da to darilo prinaša svojo novo lastnico sreče in sreče. Poleg tega vedno spominja na osebo, ki mu ga je dal. Seveda, najbolj simbolično in dragoceno takšno darilo bi bilo, če bi ga naredili z lastnimi rokami.

Ni težko izvedeti, kako vezati kroglice in to storiti sami. Tkanje baubles ne zahtevajo veliko truda in časa, potrebujete le malo domišljije, pisane niti in škarje. Najboljša stvar je, da preučite izdelavo baubles iz osmih niti. Če želite izračunati dolžino nit, morate upoštevati, da bi morala biti njihova dolžina štirikrat končna zapestnica. Približna dolžina navoja je potrebna približno meter ali nekoliko dlje.

Začetek zapestnice, tako da se ne zvija, pazite, da ga pritrdite s sornikom, sam zatič lahko pritrdite na kavč ali neposredno na vaša oblačila. Zatiča je predhodno vezana z iglo, tako da ostane dolžina koncev, tako da je eden od njih nato vezan. Nato je treba razširiti niti v vrstnem redu, v katerem se bodo izmenjevale barve v končnem izdelku. To je celoten preprost postopek priprave pred izdelavo žebljička. Nato začnemo sam proizvodni proces.

Potrebno je vezati skrajno desno nit na naslednji nit na levo dve vozli, medtem ko niti spremenijo svoje mesto. Nato je isti nit vezan na naslednjo nit na levo, tako da gre na zadnjo nit. Tako je prva vrstica oblikovana v obliki diagonalnega traku vozlišč iste barve. Še naprej moramo ponovno tkati iz desnega konca drugačne barve in narediti enak postopek z vezanjem vozlov. Tkanje je treba nadaljevati, dokler ne dosežete želene dolžine zapestnice. Čiste pletenice so vezane na robove zapestnice na obeh straneh, majica je pripravljena in jo lahko odstranite iz zatiča.

Takšna možnost, da se naučite tkati kroglice, je najlažje. Ampak on daje veliko možnosti za diverzifikacijo vzorcev. Človek se mora samo začeti tkati v nasprotni smeri, vzorec pa se bo precej razlikoval. Tkanje od desne proti levi lahko naredimo do sredine in po tkanju že od leve proti desni dobimo lepši vzorec. S takšnim tkanjem se lahko niti v samem središču žeblji vstavijo v vozel in dobite vzorec, ki spominja na puščice. Veliko ljudi se dobro zaveda, kako tkati kroge in vzorce, ki se pojavijo pri tkanju teh čudovitih zapestnic, veliko jih je. Vse je odvisno od domišljije in seveda potrpljenja in vztrajnosti. Zdaj na pomoč ljubiteljem tkanja pride internet. V neomejenih prostorih ni težko najti veliko število shem in idej. Svoje veščine lahko izpopolnite. Takšno darilo, ki ga naredite sami, je veliko lepše od tistega, ki ste ga kupili v trgovini. Ko oseba s svojimi rokami podari darilo, mu vstavi kos svoje duše.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike