FoodPro Preloader

Kratke hlače: vzorec najboljših modnih izdelkov


Kratke hlače - to je verjetno ena najbolj vsestranskih in inovativnih idej v modi. Združuje najboljše lastnosti obeh posameznih elementov oblačil in ostaja odlična podlaga za letenje po modi v krojenju in dekoraciji. Kratke hlače, vzorec in ročno krojenje ali rezultat množične proizvodnje je vedno pomemben element, saj se v njem vedno počutite samozavestno brez strahu pred močnimi sunki vetra ali nepomembnostjo vaše podobe, saj so letos v modi modni materiali. Hlapne in

Kratke hlače - to je verjetno ena najbolj vsestranskih in inovativnih idej v modi. Združuje najboljše lastnosti obeh posameznih elementov oblačil in ostaja odlična podlaga za letenje po modi v krojenju in dekoraciji.

Kratke hlače, vzorec in ročno krojenje ali rezultat množične proizvodnje je vedno pomemben element, saj se v njem vedno počutite samozavestno brez strahu pred močnimi sunki vetra ali nepomembnostjo vaše podobe, saj so letos v modi modni materiali. Hlapne in zračne, so romantične, elegantne in elegantne. Poleg tega, da bi dobili takšen zaklad v vaši garderobi, ni treba prebrskati najboljših butikov mesta ali spletnih trgovin, saj samostojno šivanje kril še nikoli ni izgubilo svojega pomena in vrednosti. Tako izdelane po vaših standardih, glede na vaše želje in iz vašega najljubšega materiala, bodo krila z kratkimi rokavi postala vaš najboljši prijatelj v poletni sezoni.

Če se odločite za šivanje takšnega oblačilnega materiala, je bolje, da se najprej odločite, kakšne hlače potrebujete. Fotografije v revijah in vzorcih bodo padle v tem primeru ob pravem trenutku. Poleg tega lahko na podlagi najdenih informacij bodoči izdelek vedno izboljšate z eksperimentiranjem z dekorativnimi elementi in kombiniranjem več materialov. In to je absolutno zagotovilo, da bodo sadovi vaše domišljije in fizičnega dela edini primer na svetu.

Različice

Torej, če želite videti ženstvena in hkrati ne čutite stisnjen, potem boste imeli krilo-kratke hlače. Vzorec tega izdelka lahko izdelamo tudi na podlagi preprostega modela "sonce". Letos so najpomembnejše dvoslojne kopije, v katerih so kratke hlače pokrite s krilom na vrhu. Poleg tega jih lahko zapre popolnoma in samo za in na straneh. Za izdelavo takega izdelka bo potrebno dve vrsti materiala: za notranjo kratek - dihajoča, vendar neprozorna, in za zunanjo krilo - leteča zračna svila, batiste ali šifon. Prvo rezanje zložimo na pol. Naše kratke hlačke na domu smo oblekli in najprej izrisali obris sprednje strani in nato nazaj, ne da bi pozabili na dodatke. Šivamo vse na pisalni stroj. Nato naredimo krilo v obliki trietažnega loparja, tako da prihodnji izdelek ne zasije. V ta namen odrežemo tri pasove enake širine (enako volumnu pasu + 10 cm), dolgi 10, 20 in 30 cm. Vse robove predobdelave predhodno obdelamo. Nato nalepite med seboj trakove, tako da dobite troslojno lopatico, in šivajte na elastiko. Ostane le še zadnji šiv in šivanje kratkih hlač.

Korist

Tako bodo kratke hlače, katerih vzorec je vedno mogoče dopolniti z vašimi preferencami, primerne tako na romantičen datum kot na prijateljskih srečanjih ali družinskih srečanjih v naravi. Druga zelo elegantna možnost je to oblačilo z visokim pasom. Tako vizualno podaljšane noge, ki vam bodo dali še večjo ekspresivnost podobe in seksualnosti. V tem primeru bodo tanki trakovi svetlega odtenka primerni za ustvarjanje kontrasta in poudarjanje vaših parametrov. In za hladnejše vreme ali za tiste, ki so malce zaskrbljeni zaradi lepote bokov, je možnost »dolga krila« odlična. Vzorec takšnega izdelka so letos ustvarili oblikovalci, kot sta Fendi in Marc Jacobs.

Kaj obleči

Ta dragocena obleka bo vaš najboljši primer, saj je v kombinaciji s poletnimi majicami in preprostimi majicami, elegantnimi bluzami in majicami, jakne in jakne. Iz čevljev lahko izberete klasične sandale in čevlje ali sandale z visokimi petami ali klinami. In od jeseni možnosti fit kratke čevlje z višino do sredine noge.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike