FoodPro Preloader

Sodobni modeli pletenih vrhov


Poletje se približuje in v zvezi s tem obstaja velika želja, da vzamete topla oblačila in se oblečete v nekaj zračnega, zapeljivega, občutljivega in hladnega. Mnogi pletilci so začeli ustvarjati svetlo poletno obleko spomladi. Aktualni in priljubljeni v tem letnem času so pleteni vrhovi. So vsestranski in udobni v vsakodnevni uporabi, kot tudi pri vseh vrstah zaposlitve. Izbira

Poletje se približuje in v zvezi s tem obstaja velika želja, da vzamete topla oblačila in se oblečete v nekaj zračnega, zapeljivega, občutljivega in hladnega. Mnogi pletilci so začeli ustvarjati svetlo poletno obleko spomladi. Aktualni in priljubljeni v tem letnem času so pleteni vrhovi. So vsestranski in udobni v vsakodnevni uporabi, kot tudi pri vseh vrstah zaposlitve.

Izbira preje

Za njihovo izdelavo se pogosto uporabljajo lahke, naravne niti iz bombaža, lana, svile. Vendar sodobni oblikovalci omogočajo uvod v nove modele mešane preje, ki vsebuje majhno količino alpake, kašmirja ali volne. Ti dodatki ne omogočajo raztezanja in deformacije vzorca. Kaj pa se zgodi z vzorci na pletenih vrhovih iz čistih bombažnih niti. Da bi se izognili raztezanju izdelka, je bolje uporabiti prejo z dodatkom umetnih vlaken, na primer viskoze. Takšna tehnologija predelave bombaža kot mercerizacija bo preprečila tudi spremembo oblike izdelka.

Pleteni vrhovi perila so edinstveni, saj ohranjajo stalno telesno temperaturo. V vročem vremenu ne bodo vroče in se lahko ogrejejo v hladnem času. Zato je priporočljivo, da imajo v garderobi nekaj vrhov in tuniko iz lanene preje.

Vrste vzorcev

Lahki okrasni vzorci izgledajo elegantno in organsko na kvačkanih vrhovih. Samo s pomočjo tega orodja lahko ustvarite izdelek v tehniki pletenja v ledjih. Ta metoda je vyvyazyvanie očesa z istimi kvadrati. Z polnjenjem lukenj na izdelku so oblikovane vse vrste risb v obliki cvetja, ptic, živali in drugih slik.

Za izdelke, izdelane iz preje, obstaja veliko različnih vrst vzorcev, ki se pletijo kot neposredno platno in se povečujejo po širini. Takšni vzorci vam omogočajo, da se oblikujete na vrhove koket v predelu vratu ali na dnu izdelka. Kaj daje podobi lahke naivnosti in romance.

Eden od trendovskih vzorcev je "ananas". Knitters pogosto uporabljajo za ustvarjanje kvačkanje vrhovi. Nič manj pozornosti ne zaslužijo takšni označevalni elementi, kot so "školjke", "ventilatorji", "letaki", "diamanti" in "mreže".

Metode pletenja

Pletenine in kvačkane vrhove lahko ustvarite na več načinov. Delo se lahko začne s koketo, nato pa je celoten izdelek pleten v krogu s pomanjkanjem šivov. Druga različica modela je izdelana iz dveh ločeno povezanih delov: spredaj in zadaj. Ki so sešiti še naprej po ramenih in straneh izdelka. Tudi sodobnim vrhom so slogi povezani z enim platnom z oblikovanjem vratu v srednjem delu.

Druga različica pletenja vrhovi je ustvarjanje ločenih elementov, nadalje, povezanih v en cel izdelek. Tudi pri modelih je asimetrija dobrodošla tako v vzorcih kot v podrobnostih. Na primer, trak na eni rami, vložek čipke, en rob pod drugim.

Kaj so pleteni vrhovi z

Številni sodobni izdelki, ki jih ponujajo oblikovalci, ima skrajšan videz. Takšni slogi dajejo lastniku ženstvenost in romantiko. Učinkovito si oglejte krila do poda, hlače klasičnega kroja ali kratke denim ali pletene kratke hlače. Vrhovi so združeni s skoraj vsemi oblačili, kar vam omogoča ustvarjanje različnih slik. Glavna stvar je izbrati prave odtenke garderobe, ki se med seboj dopolnjujejo.

Vrhovi se odlično prilegajo vsakemu modernemu slogu. Obrezani modeli se med športnimi aktivnostmi oblačijo z gamašami ali hlačami športnega kroja. V mini suknji s pletenim topom lahko obiščete zabaviščni objekt. Primerno je, da se dajo na delo modele začinjenih slog in enobarvno pletenje.

Ob pobral kroglo preje, kavelj ali igle za pletenje, in tudi ob ugotovili, pletenje zanimivega vzorca jakne, je mogoče v dveh ali treh večerih za pletenje za sebe edinstveno in edinstveno modni vrh. Poleg tega bo izdelek, ustvarjen samostojno, vedno cenjen z občudovanjem pogledov drugih.