FoodPro Preloader

Kako vezati moški šal


Dolg moški šal, povezan z rokami ženske, bo ogrel telo in dušo ljubljene osebe. Da bi donirali ročno izdelan izdelek, morate obvladati preproste tehnike pletenja ali kvačkanja. Prvi primer bo opisal, kako plesti šal. Za klasičen šal dolžine 155 cm in širine 23 cm boste potrebovali 150 gramov volnene preje. Po želji

Dolg moški šal, povezan z rokami ženske, bo ogrel telo in dušo ljubljene osebe. Da bi donirali ročno izdelan izdelek, morate obvladati preproste tehnike pletenja ali kvačkanja.

Prvi primer bo opisal, kako plesti šal. Za klasičen šal dolžine 155 cm in širine 23 cm boste potrebovali 150 gramov volnene preje. Po želji lahko rob okrasite z rese.

Angleška guma je najprimernejša tehnika za opravljanje tega dela. Če rob izdelka ni bil preveč zategnjen pri tipkanju zank, se nit dvakrat vzame.

Za dano širino - 95 je potrebno doseči liho število zank. Sproščena je ena igla za pletenje. Na njem se odstrani obodna zanka.

Nato pletemo eno zanko. Nit se postavi pred delom, naslednja zanka se odstrani z dvojno kvačkanje.

Nadaljnja gibanja se ponavljajo - ena je obrazna, naslednja je ustreljena na enak način. Vzorec se ne spremeni do konca vrstice. Edge je vezan.

Delo se obrne. Edging, kot v prvi vrsti, in v vseh naslednjih, odstrani, ne provyazyvaya. Za njim bo šel žuborenje zanke, ki se odstrani iz kvačkanja.

Naslednja pletena sprednja stran prednje stene.

Izbral je serijo do konca. Zadnja zanka - kot v prvi vrsti.

Vse vrstice so enake. Delo morate končati prosto, ne preveč vleči. Zanka lahko zaprete z iglo.

Obstaja veliko drugih tehnik za pletenje moškega šala. Ampak to je najbolj preprosta, cenovno dostopna za začetnike. Mating izgleda odlično in ne traja veliko časa.

Preprosto pletenje šal kvačkanje. Prvič, težko je za tiste, ki nikoli ne pletejo, da imajo v svojih rokah dolge igle za pletenje. Zdi se, da so zanke kmalu zdrsnile in delo se bo razpadlo. Izkušene obrtnice vedo, da se to včasih zgodi, vendar je vse mogoče preprosto sestaviti na svoje mesto, pri čemer se zapre ena vrstica. Pri delu s kavljem takih težav ni.

Izbira ostane za iglo, katero tehniko uporabiti in kako jo vezati. Crochet šal izgleda drugače. Z uporabo kljuke je bolje plesti ženske ovratne rute, kot tudi izdelke iz Dantelovih niti. Moški šal zahteva strožji stil.

Ampak za tiste, ki so se odločili za kvačkanje kavelj, spodaj so kratka priporočila o tem, kako kvačkati moške šal. Odvisno od dolžine se zaposli 150–200 zračnih zank. Dolžina verige je enaka izbrani dolžini šala. Velikost kljuke mora ustrezati debelini navoja.

Kvačkanje tehnik je veliko, ampak za začetnike, da bi opravili delo, je dovolj, da obvlada enega od najpreprostejših, na primer, eno kvačkanje post.

Ko se zbere veriga želene dolžine, se delovni nit potegne v drugo zanko s kavljem. Tako se izkaže, da sta dve zanki. Delovni nit se pobere in preide skozi njih. Ista gibanja se ponavljajo skozi celotno serijo.

Za pletenje naslednje vrstice je potrebno pred obračanjem pletenice narediti dodatno zračno zanko. Vsa dejanja se ponavljajo, dokler se ne poveže potrebna širina. Na koncu se zategne navoj, dokler delo ni pretirano zategnjeno

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti