FoodPro Preloader

Kako narediti splet na noč čarovnic sami?


Da bi praznovali noč čarovnic v Rusiji se je začela relativno pred kratkim, medtem ko je praznik bogate zgodovine in posebnega okusa. Zakaj ne bi sredi jeseni organizirali tematsko zabavo po posmrtnem življenju? Da bi se dogodek dolgo spominjal vsem gostom, je potrebno vnaprej paziti ne le na kostume, temveč tudi na dekoracijo stanovanja. Kak

Da bi praznovali noč čarovnic v Rusiji se je začela relativno pred kratkim, medtem ko je praznik bogate zgodovine in posebnega okusa. Zakaj ne bi sredi jeseni organizirali tematsko zabavo po posmrtnem življenju? Da bi se dogodek dolgo spominjal vsem gostom, je potrebno vnaprej paziti ne le na kostume, temveč tudi na dekoracijo stanovanja. Kako narediti splet na noč čarovnic sami?

Ravno dekoriranje niti

Če želite okrasiti steno ali tla, bi bila najboljša možnost vrbovega protja. Če želite ustvariti, boste potrebovali niti, katerih debelina je odvisna od velikosti dokončane dekoracije. Najučinkoviteje tkana mreža bo videti na temnem ozadju. Za udobje, narišite naključno skico na list papirja. Kako narediti noč čarovnic iz niti? Zelo preprosto. Začnite z osnovami. Če želite to narediti, vzemite več kosov niti enake dolžine. Prva dva prečkajo sredino. Pritrdite na prikladen način - bodo naredili čepi, zatiči, zatiči ali obojestranski trak. Nato na enak način pritrdite preostale niti, pri čemer pazite, da je presečišče enako za vse, in da so segmenti združeni točno na sredini. Na tej stopnji je spletna stran Halloween videti kot zvezda. Zdaj lahko začnete tkanje: gibljejo v spiralo, morate povezati vodnik niti. Izogibajte se prekomerni napetosti. Odstavljanje koncev ali njihovo pritrjevanje v drug krog je odvisno od vas.

Spider pleten kos ...

Če želite oviti pajčevine s svetilkami, notranjimi malenkostmi ali celo garderobo, boste potrebovali par tankih navojev. Naključno ga prestavite na obstoječi element. Lahko se spuščate, ali pa lahko oblikujete tesen kokon. Zanimivo bo videti kot ta sprejem z belimi niti ali sivimi. Če želite, lahko svojo spletno stran obarvate v umazano prašni barvi. Če želite to narediti, namočite nit v raztopini črne barve, suho in nato nadaljujte z navijanjem. Za utrjevanje traku lahko naredite iz niti, prepojenih z belim lepilom. Ampak ne pozabite, da lahko ta dekor madež na bazo. Idealen je za obdelavo namizne posode za enkratno uporabo in steklenic za mizo.

Kako narediti noč čarovnic iz gaze?

Navadna gaza je primerna tudi za notranjo opremo. Odrežite primeren kos tkanine. Začnite ga naključno izvleči. Lahko se celo zlomite na mestih. Takšna spletna stran najbolje izgleda v poljubni viseči obliki krp. Lahko ga zavijete z individualnimi notranjimi predmeti. Po želji tkanino obarvamo na način, opisan zgoraj za prejo. Če gaza ni pri roki, jo bo nadomestila široka povoj. Takšno mrežo je mogoče prekrivati ​​v več slojih, kar ji bo dalo še bolj realističen videz. Če se ne odločite za barvanje vseh uporabljenih gaz, lahko poudarite njene posamezne dele z barvno sestavo, ki jo morate nanesti s čopičem.

Kaj še lahko okrasimo s pajčevino?

Ta element dekorja ni treba uporabljati samo v notranjosti. Dodate lahko spletno obleko ali nekaj manjših dodatkov. Če želite ustvariti ta okras je zelo preprosta. Kako narediti splet na noč čarovnic za dekoriranje majhnih stvari? Vse je odvisno od materiala, iz katerega je izbran izdelek. Če imate dovolj časa za pripravo počitnic, lahko celo barvate barve s posebnimi barvami. Ne pozabite na prte in prtičke. Narišete jih lahko ročno ali s šablono. Dodatke je mogoče preoblikovati na manj drastičen način, izračunan za en večer, na primer, da se izrežejo pajčevine v obliki papirnih snežink in jih razširijo na mizo. Pajkov splet na noč čarovnic bi bil primeren, naslikan na povabilo, pa tudi na kartice, da bi gostom prinesel mizo. Prepletanje gracioznih niti bo dober dodatek k prazničnim kostumom. Po želji lahko na koži preprosto narišete pajek. V vezeni izvedbi na tkanini bo tudi videti dobro. Ne pozabite na tekstilne barve, ki omogočajo polaganje kakršne koli slike na oblačilih.

Zaključni dotiki

Zdaj veste, kako narediti splet s svojimi rokami. Če se vam končni element dekorja zdi preveč dolgočasen, ga lahko nekoliko izboljšate. Še bolj zanimivo pa je splet pajkov. V trgovini z igračami lahko kupite figuro členonožcev ali pa jo naredite iz odpadnega materiala. Potrebujete samo eno kroglo za telo in žico ali vrv za noge. Nekateri obrtniki izdelujejo zanimive lepe pajke iz kroglic in kroglic. Če velikost kulise omogoča, lahko poskusite šivati ​​mehko igračo. Tudi splet je lahko popolnoma ali na mestih prekrit s suhim bleščanjem ali posebnim razpršilom. Okrasite lahko "umazano" dekoracijo, narejeno iz barvanih niti ali tkanine, z dodajanjem barv na določena mesta. Fini drobci bodo - npr. Vejice ali posušeni listi. Ne pozabite, kako izgleda resnična spletna stran na podstrešju poletne hiše. In poskusite doseči enak učinek.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti