FoodPro Preloader

Kako narediti rožo iz prtiča z lastnimi rokami, brez ničesar


Vprašanje, kako narediti rožo iz prtiča z lastnimi rokami, ponavadi nastane med mladimi, ki želijo narediti poseben vtis na sorodni duši. Navsezadnje ni nič lepšega, kot da ji daš rože. In če so te rože pred očmi izdelane iz improviziranih sredstev, potem lahko učinek takšnega dejanja preseže vsa vaša pričakovanja. Glavna stvar je

Vprašanje, kako narediti rožo iz prtiča z lastnimi rokami, ponavadi nastane med mladimi, ki želijo narediti poseben vtis na sorodni duši. Navsezadnje ni nič lepšega, kot da ji daš rože. In če so te rože pred očmi izdelane iz improviziranih sredstev, potem lahko učinek takšnega dejanja preseže vsa vaša pričakovanja. Glavna stvar je presenečenje in zaslepljenost. In potem bo vse popolno. Nekaj ​​drugega kot izvorni material in vaše roke za to ne bodo potrebne. To bo trajalo manj kot minuto, da se naučite, kako narediti rožo iz prtiča z lastnimi rokami, in ni nič težkega o tem. Dovolj, da se spomnite proizvodnega algoritma - in ga lahko občasno uporabljate v svojo korist.

Kdaj?

Imaš romantičen datum. Hočeš, da tvoja punca naredi nekaj posebnega, hkrati pa gre nekaj narobe. Razumite, da morate ukrepati, da popravite stanje. Toda kaj? In potem se tudi sam predlaga, da ji damo nekaj, kar presega področje uporabe. In eden od teh elementov je vrtnica, ki je bila narejena v naglici pred tvojim srcem. Ni pomembno iz kakšnega materiala in kako pravilno je.

Pomembno je dejstvo, da mora vaša druga polovica zagotoviti veliko užitka in potrditi svoja čustva. Torej, kaj je razumeti, kako narediti rose iz prtiček z lastnimi rokami, in kakšni materiali so najbolj primerni za to.

Material

Kot material za to plovilo bo naredil vsak prtiček. Pomembno je le, da je kvadratne oblike (to je lažje). Na srečo je večina teh izdelkov narejena v tej obliki. Ekstremna možnost je pravokotna gredica. Seveda je bolje, če je tesneje - to vam bo omogočilo, da dobite bolj trpežno cvet. Toda, če je mehka, potem ni nič strašnega: rožo lahko naredimo iz prtičkov katere koli moči.

Kako

Boljše, če bi naredili na klopi ali mizi. Toda tudi za to je primerno celo preprosto koleno. Pridelani material vzamemo in ga popolnoma razgrnemo. Izberite katero koli stranko. Katera od njih vas gleda, to in začnemo zaključevati. Potrebujem samo

zaviti malo, tako da boste dobili dovolj tesen konec. Prekinimo enega od vogalov in ga obdelamo na enak način. Nato obrnite vse na glavo in začnite zvijati s strani, kjer ostane kot nepoškodovan. Za boljše delovanje z obdelane strani lahko položite prst in ga zavrtite. Dosegel je rob. Dobimo prst. Izmerimo dolžino brstovca in preostali del zavrtimo tesneje. Izkazalo se je, da steblo drži cvet. In tesno obračanje na dno. Po želji lahko na dnu razdelite steblo in naredite neke vrste cvetni list. Celoten algoritem, kako narediti rožo iz prtiča, je konec in rezultat dobimo - cvet je izdelan iz tistega, kar je pri roki. Zdaj lahko to malo mojstrovino ročno izdelane umetnosti podarite svojemu srcu.

Povzetek

Ta material opisuje, kako narediti rožo iz prtičkov z lastnimi rokami. Obvladovanje te operacije vam bo vzelo največ pet minut. Toda hkrati boste imeli "dodatno orožje", ki lahko v nekaterih primerih spremeni ravnotežje moči v vašo korist.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike