FoodPro Preloader

V katerih primerih je povezovalni šiv poravnan?


Verjetno je težko najti žensko, ki ne bi vedela, kakšno vrsto igle, kot je pletenje. Ta obrt se tradicionalno uči dekletom v šoli. Res je, da za nekatere postane najljubša zabava. Pridobivajo drugačno prejo, se naučijo plesti vse več novih vzorcev, vsako leto vedno bolj izčrpavajo svoje veščine. Drugi, zap

Verjetno je težko najti žensko, ki ne bi vedela, kakšno vrsto igle, kot je pletenje. Ta obrt se tradicionalno uči dekletom v šoli. Res je, da za nekatere postane najljubša zabava. Pridobivajo drugačno prejo, se naučijo plesti vse več novih vzorcev, vsako leto vedno bolj izčrpavajo svoje veščine. Drugi, zapuščajo stene šole, popolnoma pozabijo, kaj je kvačkanje tehnika. Vendar pa se čez nekaj časa pogosto vrnejo na to vrsto ročnega dela, ko začnejo učiti lastne otroke. Takrat se postavlja vprašanje: "Kaj je povezovalni šiv in v kakšnih primerih je pleten?".

V tem primeru se morate spomniti, kaj je bilo v šoli preučeno, ali pa si pridobiti posebno literaturo, ki vsebuje informacije o tem vprašanju. Ustrezne slike lahko srečate ne samo v knjigah, ampak tudi v revijah.

Za začetek je vredno omeniti, kako je vezan. To naredimo tako, da povezovalni stolpec vsebuje druga imena. Morda ste že srečali nekatere od njih, zato se lahko brez težav spopadete, če je potrebno. Torej se ta element pogosto imenuje pol-stolpec, povezovalna zanka, slepa zanka. Večja distribucija je dobila ime. Najdete ga v številnih diagramih in opisih.

Potrebno je zelo tesno povezati povezovalni steber. Od tega bo neposredno odvisna kakovost izdelka. Če se zanka izkaže, da je svobodna, lahko pletena stvar na tem mestu ustvari grdo luknjo, ki bo pokvarila njegov videz. Zato je smiselno pristopiti k njegovi izvedbi zelo previdno in natančno.

Povezovalna palica je prisotna v vsakem izdelku, ki ga izdeluje kvačkanje. V tem primeru ni pomembno, se prilega v krog ali naravnost. Uporablja se za pritrditev na želeno točko. Prav tako se pogosto uporablja, če je potrebno obdelati ali popraviti rob. Pogosto se uporablja za zmanjšanje zank na robovih izdelka. Mnogi, ki uporabljajo ta stolpec, šivajo različne dele izdelka.

Ta element je še posebej priljubljen pri izdelavi stvari po metodi irske čipke, saj omogoča povezovanje motivov in pletenje verige, ki bo imela le napačno stran. V slednjem primeru je pletena veriga zračnih zank. Nato se delo obrne tako, da je kavelj z desne strani. Nato se vstavi v predzadnjo in zadnjo zanko, skozi katero se potegne delovni nit.

Če iglo daje prednost trakastim čipkam, potem ne morete brez tega povezovalnega elementa, saj vam omogoča, da pletenje prenesete iz ene točke na drugo na najboljši možen način. Obseg tega elementa seveda ni omejen le na to. Lahko se uporablja tudi pri kvačkanju in pletenju. Nato se lahko uporabi za pritrditev različnih dekorativnih elementov na glavno platno.