FoodPro Preloader

Kako narediti rezervoar LEGO, z uporabo najpogostejših delov


Gradbeni kompleti LEGO so dobri, saj so namenjeni za montažo mirne opreme. Svetli avtomobili, potniški in tovorni zrakoplovi, avtomobili, namenjeni za gradnjo in uporabnost, vse to od otroštva je otroka naučilo ideje o prednostih ustvarjalnega dela. Vendar pa obstaja poklic branilca domovine, zato je mogoče modelirati tudi vojaško opremo. Ta z

Gradbeni kompleti LEGO so dobri, saj so namenjeni za montažo mirne opreme. Svetli avtomobili, potniški in tovorni zrakoplovi, avtomobili, namenjeni za gradnjo in uporabnost, vse to od otroštva je otroka naučilo ideje o prednostih ustvarjalnega dela. Vendar pa obstaja poklic branilca domovine, zato je mogoče modelirati tudi vojaško opremo. Ta zgodba govori o tem, kako narediti rezervoar LEGO.

Elementna baza

Podrobnosti o LEGO, tako imenovanih "opekah", so tako vsestranske, da so primerne za ustvarjanje postavitev ničesar. Večina konstruktorjev je sestavljena iz njih, vendar obstajajo tudi posebni elementi, ki so namenjeni za sestavljanje določene vrste opreme.

Preden zgradite rezervoar LEGO, je najbolje razumeti, iz česa je sestavljen in kako je urejen, nato pa izberite ustrezne podrobnosti.

Najlažji način za uporabo specializiranih set, ki je zasnovan posebej za gradnjo oklepnih vozil. So v katalogu in so tako dobro premišljeni, da je model zelo podoben prototipu, na primer ruski T-90 ali nemški »Panther« med vojno. Obstaja tudi električni pogon in daljinski upravljalnik. Res je, da so ti kompleti skoraj kot pravi rezervoar, toda to samo povečuje podobnost. Druga pomanjkljivost je, da so vojaški tanki redko najdeni v oknih trgovin LEGO, civilni tanki pa so še redkejši (ne obstajajo). Ker je dostop do specializiranih kompletov iz teh razlogov omejen, ostaja le delovanje s tistim, kar je namreč najpogostejši izbor delov kot osnova. Toda način, kako narediti tank iz LEGO-a, si lahko izposodimo iz "vojaških" tehnologij.

Pravi rezervoar je sestavljen iz podvozja, oklepnega trupa z motornim prostorom in turreti. Začnimo s prvo postavko.

Tekalno orodje

Visoka okretnost oklepnih vozil je posledica sledenja poti. Morda obstajajo določene težave. Gosenice v LEGO so redke, včasih pa so v kompletih za sestavljanje bagrov ali traktorjev in so še vedno v seriji vesoljskih vojn kot element oblikovanja šasije robotov. Na splošno, če so, potem je super. In če ne? Kako narediti tank iz LEGO brez sledi?

Najprej jih lahko izdelamo iz gume stare napihljive komore s kolesa. Izkazalo se je, da ni tako impresivno, ampak precej na ravni. Drugič, obstajajo tudi kolesni tanki.

Podvozje ni sestavljeno samo iz tirov. Glavna stvar - kolesa, ali, v jeziku teh tankerjev, valji. So treh vrst: vodilni (ponavadi zadaj), vodniki (spredaj) in opora (vsi ostali). To se spremlja. In za volanom so vsi enaki in so razporejeni v vrsto na vsaki strani. Število koles v sodobnih avtomobilih je od štiri do šest, pritrjeni so na dno s pomočjo konvencionalnega dela LEGO, 2 x 2 kvadrata s pol-osjo.

Korpus in stolp

Če je šasija uspela obvladati, potem bo vse ostalo kot ura. Obstaja veliko možnosti za montažo oklepnega trupa, vendar da bi bilo to najbolj realistično, je treba upoštevati, da je pravilno, da je frontalni rezervat pravilno nagnjen, tako da bi mu projektil težko prodrl. Enako velja za stolp, ki v idealnem primeru ustvarja pogoje za rotacijo. Za to niso potrebne nobene posebne podrobnosti, toda potrebna je fantazija in prostorska domišljija. No, potrpljenje, seveda.

Puška stolpa

Glavne težave pri gradnji stolpa se lahko pojavijo pri vgradnji pušk. Najboljše od vsega, če se lahko prtljažnik dvigne in spusti. Da bi to dosegli, mora stolp zagotoviti vertikalno režo, v kateri se lahko premika s spremembo naklona. Mimogrede, ni treba, da pokličete sodček sod, tako da tankerji ne pravijo. Če je nekdo že razmišljal o tem, kako iz LEGO izdelati rezervoar, mora uporabiti strokovno terminologijo. In sod je le del debla. Dovolj dolgi in okrogli deli premera v standardnih kompletih LEGO zato niso izdelani iz valjastih "sodov", priključenih zaporedno.

Torej je rezervoar pripravljen. Z avtomobilom in pojdi!

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti