FoodPro Preloader

Kako šivati ​​obleko iz šifona: vzorec in malo trikov


Vsako leto vodilni modni oblikovalci modernosti ne predstavljajo le neverjetnih inovacij in dodatkov k naši garderobi, ampak tudi vrnejo nekoč pozabljene elemente. To se je zgodilo tudi to sezono, saj je skupaj z drzno kombinacijo svile in usnja, obilo oblek z baski in čipkasto obleko, leteče šifonske bluze s številnimi ovratnicami in trakovi, obleke z asimetričnim robom vrnile v modo. Seved

Vsako leto vodilni modni oblikovalci modernosti ne predstavljajo le neverjetnih inovacij in dodatkov k naši garderobi, ampak tudi vrnejo nekoč pozabljene elemente. To se je zgodilo tudi to sezono, saj je skupaj z drzno kombinacijo svile in usnja, obilo oblek z baski in čipkasto obleko, leteče šifonske bluze s številnimi ovratnicami in trakovi, obleke z asimetričnim robom vrnile v modo.

Seveda ne more vsaka ženska v svoji garderobi dobiti resnično haute couture stvar, tako da lahko nadarjene gospe šivajo obleko z lastnimi rokami. Fotografija v sijajni reviji lahko predlaga ideje. Enostavnost rezanja in eleganca dekorja - to je tisto, kar je na voljo ne le oblikovalcem, temveč tudi hostesam z minimalnimi mojstrskimi veščinami. Poleg tega, ta možnost, poleg proračuna, ima številne druge prednosti: veliko ur nakupovanja, izčrpan in uničujoče denarnice zadaj, ker ni nič boljše kot šivati ​​dolgo obleko za sebe ljubljeni v sproščenem okolju doma.

Priprava

Če ste ponosni lastnik slim lepih nog, potem vam seveda možnost "na tla" morda ne ustreza. Pokazati svojo podobo poleti na mestnih sprehodih in na plaži je naravno, kar pomeni, da lahko uporabite možnost za šivanje obleke iz šifona z asimetričnim robom.

Vlak se bo v toplem vetru grlulje, da vam ženstvenost in romanco, noge, ki so odprte spredaj, pa bodo povzročile občudovanja vredne poglede moških. In če je igranje za vas problem, in se sprašujete, kako si lahko šivate obleko šifona z lastnimi rokami, se bo odgovor pojavil sam. Torej za začetek izberemo najljubši material občutljivih barv v trgovini tkanin in pripomočkov za šivanje (letos je vzorec v obliki majhnega graha in živalskih odtisov spet v modi), primerne niti in elementi dekorja so po vaši presoji. Najuspešnejše pridobitve bi bil ozek trak svetle barve in dolgih kroglic. Nato sledite preprostim navodilom za šivanje obleke iz šifona.

Šivanje

Izvajamo štiri meritve: razdaljo med rameni, obseg prsnega koša, dolžino krila bodočega izdelka (merjeno od pasu) in višino police (od ramen do pasu). Najprej označimo pravokotnik na tkanini iz enega sloja, katerega manjša stran naj bo zadnja vrednost, večja pa - vaš obseg prsnega koša + 20 cm. Zložite ga na polovico tako, da ohranite dolžino izdelka in v novem pravokotniku narišemo diagonalo iz zunanjega desnega kota. v pregib, postopoma zaokrožujejo črto. Nadaljevali smo se iz iste točke, kjer smo se umaknili 10 cm. Izpustite navpičnico na presečišče z nastalo malo prej linijo. Krilo je pripravljeno. Preostali material je prepognjen, vzemite najljubšo kratko majico in jo obkrožite z višino police. Cut in šivanje ramena in strani. Zdaj šivamo krilo, ki se prekriva 20-25 cm spredaj, in obdelamo vse robove. Na stičišču obeh delov lahko vstavite tudi gumijasto trak, da ustvarite vgrajeno različico. Torej, zdaj veste zagotovo, kako šivati ​​obleko iz šifona s svojimi rokami praktično brez vzorcev in dodatnih dimenzij. Nosite ga z veseljem.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti