FoodPro Preloader

Kako narediti božična drevesca za novo leto z lastnimi rokami?


Otroka je treba razviti na vse možne načine. In različne obrti iz odpadnega materiala - odličen izhod iz situacije. Torej, kaj lahko storimo za prihajajoči praznik? Različna domača božična drevesca! Karton Če želite za novo leto izdelati božična drevesca z lastnimi rokami, lahko za to uporabite material kot karton. Obstajajo ž

Otroka je treba razviti na vse možne načine. In različne obrti iz odpadnega materiala - odličen izhod iz situacije. Torej, kaj lahko storimo za prihajajoči praznik? Različna domača božična drevesca!

Karton

Če želite za novo leto izdelati božična drevesca z lastnimi rokami, lahko za to uporabite material kot karton. Obstajajo že možnosti za ukrepanje - ogromen znesek. Najlažji način - narediti stožec kartona - to bo samo božično drevo. Robovi se lahko varno pritrdijo z lepilom ali spenjalnikom. Zdaj lepoto gozda je treba le proslaviti. Da bi to naredili, potrebujete barvni papir, iz katerega bodo na božično drevo izrezane in prilepljene igrače. Lahko uporabite dež, ki tudi okrasi božično drevo.

Kuhinja

Lahko se povzpnete v kuhinjo in tam poiščete material za izdelavo božičnih dreves za novo leto z lastnimi rokami. Kaj je morda potrebno? Makaroni! Morate vzeti špagete, jih razdeliti na enake koščke in jih z določenim kotom lepiti na predkuhani stožec z istega kartona. Poleg tega se lahko izdelek obarva s pomočjo pločevinke zelene barve. Okraski za takšno božično drevo so lahko tudi testenine - primerne testenine, školjke ali testenine. V kuhinji lahko vzamete tudi vilice za enkratno uporabo, od katerih lahko po istem načelu (z lepljenjem na končni stožec) izdelate zelo izvirno božično drevo. In lahko naredite nenavadnega snežaka iz plastičnih skodelic (skodelice se prilepijo na že pripravljeno kroglo na dnu).

Tkanina

Obstajajo lahko tudi tkanine božična drevesa za novo leto, ročno šivane. Če želite to narediti, morate zeleno tkanino za gozd lepoto, nit in iglo (bolje - šivalni stroj). Božično drevo je lahko v obliki stožca, v obliki treh (ali več) delov, ki padejo na palico ... Obstaja dejansko veliko število možnosti, ki jih potrebujete sami. Izdelate lahko tudi božično drevo, ki je pritrjeno na določen okvir. Torej dobite volumetrično razglednico.

Felt

Sodobne kravate so že naredile odlične prijatelje s takšnim materialom, kot je bil. Torej, dokaj lahko pripraviti bo čutil ribja kost, sešijejo z lastnimi rokami. Lahko je v obliki novoletne igrače - majhna in morda redna božična drevesa. Če želite to narediti, lahko na dnu (stožec) zlepite krpe - eno za drugo. In tako bo pripravljena še ena zanimiva ribja kost. Okrasitev takšne lepote je osebna zadeva. Vendar pa je treba omeniti, da tudi brez igrač, čutil božično drevo izgleda zelo elegantno.

Pletenje

Ljudje, ki so prijatelji s pletilnimi iglami, lahko vežejo božično drevo. Poskrbite, da bo precej enostavno. To božično drevo je okrašeno z biseri ali kroglicami - odvisno od velikosti končnega izdelka.

Kroglice

Obstaja bolj delovno intenziven način za ustvarjanje božičnega drevesa za novo leto z lastnimi rokami - lahko ga izdelate iz kroglic. Vendar je to precej dolgotrajen proces, ki med drugim zahteva posebne spretnosti.

Perje

Druga možnost je, da naredite božično drevo z lastnimi rokami: za to uporabite perje. Treba jih je prilepiti na predhodno pripravljeno podlago (spet najboljši je karton). Lahko jo okrasite po volji, saj samo po sebi izgleda odlično.