FoodPro Preloader

Majhne skrivnosti: kako zmagati na loteriji "Russian Lotto"


Obstaja znana šala, ki bo pomagala odgovoriti na vprašanje, kako zmagati rusko loto loterijo. Človek je prišel v cerkev, da bi prosil Boga za pomoč. Prosil je, da pošlje veliko denarno nagrado v loteriji ali dobre in drage nagrade. Bog je slišal njegov klic in dolgo časa molčal. Po tem se ni mogel upreti in mu rekel: »Prijatelj, morda boš prvič dobil loterijsko karto?«. Torej, d

Obstaja znana šala, ki bo pomagala odgovoriti na vprašanje, kako zmagati rusko loto loterijo.

Človek je prišel v cerkev, da bi prosil Boga za pomoč. Prosil je, da pošlje veliko denarno nagrado v loteriji ali dobre in drage nagrade. Bog je slišal njegov klic in dolgo časa molčal. Po tem se ni mogel upreti in mu rekel: »Prijatelj, morda boš prvič dobil loterijsko karto?«.

Torej, da bi igrali loto, morate najprej kupiti vozovnico. Naj bo zelo enostavno. Za vstopnico lahko obiščete poseben kiosk ali pošto.

Torej, obstaja vozovnica. In kako zmagati na loteriji "Russian Lotto"? Vsakdo ima svoje metode za zmago, meni, da je najpogostejša.

Nekaj ​​tehnik za pridobivanje velikega denarja pri igranju na loteriji:

1. Statistična metoda. V ameriških državah živi ameriški Doug Mayrok, ki je 17 let igral na loteriji in razstavljal isto kombinacijo. Niste pripravljeni čakati tako dolgo? Potem je vredno raziskati teorijo verjetnosti in optimizirati način za hitro pridobitev zmage Če si ne morete privoščiti takšnih izračunov, bo računalnik prišel na pomoč. S pomočjo posebnih programov lahko naredite kombinacijo uspešnih številk.

2. Numerološka metoda. Kako zmagati na loteriji "Russian Lotto" z uporabo vašega datuma rojstva ali imena? Obstaja posebna znanost - numerologija, ki določa ugodne dneve za vsako osebo na podlagi njegovih osebnih podatkov. Da bi dobili prvo uspešno številko, morate dodati vse številke datuma rojstva. Drugo številko dobimo z dodajanjem črk v vašem imenu, in sicer "a-1", "b-2", itd. Tretja srečna številka najdemo s seštevanjem prvih dveh. Zdaj imate tri srečne številke, ki morajo biti prisotne na loterijski kartici.

3. Karmično-kognitivna metoda. Nekateri ljubitelji loterije verjamejo: da bi zlomili banko, čarovnija ni potrebna. Toda pogosto misli, ki se pojavijo v podzavesti, pomagajo zmagati. Nekateri psihologi svetujejo: za zmago morate vedno verjeti v to. Da bi dosegli rezultat, morate s peresom vzeti list papirja in si ga potegniti z veliko vrečo denarja. Če pogledamo vaše delo, iskreno verjamemo, da boste zmagali.

4. Usodna metoda. Nekateri verjamejo, da bo izid zmage odločila le priložnost. Nekateri, na primer, verjamejo, da je srečna kombinacija število avtomobila, ki ga je minil dan prej na neki točki na svetu. Ogromno število stav je narejenih 9. in 11. dneva po slavni katastrofi 11. septembra. In najbolj čudna stvar - te vstopnice so zmagale! Mnogi iščejo namig na dan v tednu ali na dan v mesecu. Pogosto jim pomagajo. Potrebno je pogledati okoli sebe in ugotoviti, kje se skriva vaša srečna številka, kar vam bo omogočilo, da razumete, kako zmagati na loteriji ruskega lota.

5. Praznovjestni način. Nakup loterijske karte je ritual, ki ga je treba narediti posebej. Najprej morate paziti na videz. Ne nosite stvari, ki so rumene in rdeče. Bolje je izbrati obleko temnih tonov. Črtasto ali kockasto obleko bo tudi prestrašilo srečo. In najpomembnejše pravilo - ne nosite nakita iz zlata in srebra!

Izkazalo se je, da je verjetnost zmage v katerikoli loteriji, pa naj gre za šport ali super, drugačna, odvisno od cilja in izbrane metode.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti