FoodPro Preloader

Vse o papirju


Če niste seznanjeni s papirologijo, to je scrapbooking, potem je čas, da to ugotovite. Z vsemi ostalimi pa bomo danes govorili o papirju. In zagotovo vas bodo naši predlogi presenetili. Papir za odpadke Prva stvar, ki se začne pri izdelavi albumov, je seveda papir. Vsaka kartica ima osnovo, nato pa eno, dve, tri ali ...

Če niste seznanjeni s papirologijo, to je scrapbooking, potem je čas, da to ugotovite. Z vsemi ostalimi pa bomo danes govorili o papirju. In zagotovo vas bodo naši predlogi presenetili.

Papir za odpadke

Prva stvar, ki se začne pri izdelavi albumov, je seveda papir. Vsaka kartica ima osnovo, nato pa eno, dve, tri ali ... veliko listov lepih papirjev, združenih skupaj. Kje kupiti papir za beležke? Odgovor je zelo preprost. Danes obstaja dovolj trgovin, ki prodajajo ta enostaven izdelek. Papir za scrapbooking proizvajajo posebne blagovne znamke, podjetja, najbolj znana, seveda, so v tujini. Lahko naročite tudi materiale neposredno iz ZDA ali Nemčije. Obstaja veliko lokacij za to, vendar bo dobava prinesla spodoben znesek. Ja, in papir za scrapbooking (fotografija na desni) je vreden veliko denarja. Ampak izgleda odlično: nenavadne oblike, celotne zbirke, visoka gostota, prijetna kakovost. Iz tega članka bo zagotovo dobil mojstrovine.

Slabo doma

"Ha! Da, sami tiskamo ta papir na tiskalnik! «- ste morda pomislili. Če je tako, potem je to velika napaka. Tiskalnik lahko dejansko natisne fotografije, posamezne grafične elemente, vendar ta številka ne bo delovala s papirjem. Ne glede na kakovost tiskalnika, ki ga uporabljate, ne glede na papir, ki ga uporabljate za tiskanje, bo rezultat obupen:

- Če pride voda, bo tekla vsa barva.

- Ta dokument ni arhivske kakovosti, sčasoma bo izgubil videz.

- Na dotik se bistveno razlikuje od "pravega" in izgleda popolnoma drugače.

Ampak ne skrbite, lahko shranite na drug način.

Za izmišljeno fikcijo

Papir za beležko lahko izdelate tudi iz razpoložljivih orodij.

1) Za začetek boste potrebovali navaden papir za risanje, drugače - akvarelni papir, pa tudi akrilne barve ali druge. Preizkusite se na praznem listu papirja, da ustvarite ustvarjalno ozadje. Spray barvo, pustite svoje prstne odtise, znamk z gobo, na splošno, pokažejo domišljijo. Dober učinek se zgodi, če uporabljate maske, šablone, teksturno pasto in celo doodling (risanje kodre s peresom). Takšen dokument bo imel več prednosti - individualen, ustvarjalen in edinstven. Čeprav to ni za vse sloge in dela, je to primerno. Na primer, ne bo vsak poročni par pristal na tak nestandardni album.

2) Kuharski papir za scrapbooking. Prebrisano ime skriva preprost izum. Če potrebujete nenavaden papir za scrapbooking, in celo z okusnim vonjem, lahko namočite liste navadnega papirja v kavo, močan čaj, dodajte vanilijo in cimet na okus. Ti listi bodo okrasili zimske kartice, ročno izdelane beležnice itd.

Še nekaj besed o knjigi

Pravzaprav lahko ustvarite mojstrovino iz nič. Lahko vzamete navaden list kartona, ki ostane iz vsakega paketa, ga pokrijemo z belim akrilnim premazom, da skrijete napise. Sedaj dodajte nekaj lepih etiket iz oblačil, nekaj trakov, vejico z jagodami, semena koriandra, čahlo vanilije, čestitki. Vse to z umetnim snegom in zelo lepo sestavo. Na splošno gre vse v scrapbooking - od majhnega gumba do pakiranja iz televizorja. Pokažite domišljijo in prihranite denar.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike