FoodPro Preloader

Masa za kiparstvo "Squash": koristi za otroke in odrasle


Sodobni otroci imajo velik potencial pri ustvarjalnem izvajanju. Za to so izumili različne naprave in materiale. Plastelin, ki spominja na mehko testo, zamrznjen v pravi obliki, kinetični pesek, ki je boljši od običajnega in veliko prijetnejši na dotik, keramična glina in še veliko več - vse to so stvarnosti sodobnih otrok in uporabljajo vse možnosti civilizacije. "S

Sodobni otroci imajo velik potencial pri ustvarjalnem izvajanju. Za to so izumili različne naprave in materiale.

Plastelin, ki spominja na mehko testo, zamrznjen v pravi obliki, kinetični pesek, ki je boljši od običajnega in veliko prijetnejši na dotik, keramična glina in še veliko več - vse to so stvarnosti sodobnih otrok in uporabljajo vse možnosti civilizacije.

"Squash" - nova beseda v otroških obrtih

V zadnjem času se je na domačih trgih, specializiranih za otroško prosti čas, pojavil takšen izdelek, kot je masa za kiparstvo "Squash". To je posebna tekstura, ki združuje zmožnosti gline in peska.

Masa squash se lahko raztegne in razpade. Osupljive sposobnosti, privlačen videz in prijetna struktura - za to množico je že uspelo ujeti otroško domišljijo.

Dejansko je masa mehka, zato jo je enostavno deformirati, kar je pomembno za najmlajše otroke, ki še vedno nimajo moči za gnetenje običajne gline. Pomožne naprave olajšajo delo in prispevajo k bolj raznolikemu ustvarjalnemu procesu.

Set za squash

Masaža squash za otroke je običajno na voljo v standardnem setu, ki vključuje:

  • 2 zabojnika s težo;
  • velik valj (ima 2 valja, vsak po pet vzorcev);
  • kalupi;
  • navodila za uporabo.

Ta masa je podobna običajni glini, ki jo lahko uporabite za modeliranje. Razlika je v tem, da lahko spremeni svojo strukturo, če je potrebno, bodisi v trdnem ali tekočem stanju.

Odstranite maso iz embalaže in nekaj časa začnite z gnetenjem roke, glina bo takoj postala mehka in prožna. Potem ga lahko začnete raztezati, zelo je elastična.

Če želite doseči polni potencial igre in jo kar najbolje izkoristiti, lahko sanjate in eksperimentirate z otrokom.

Namen mase "Squash"

Masa za kiparstvo "Squash" vam omogoča, da zgradite različne predmete (mimogrede, lahko uporabite plesni, ki prihajajo s kompletom), in pokažete trike tako, da jih prenašate skozi prste (razpada se kot pesek).

Ta presenetljiva snov je primerna za igre, odlično razvija motorične sposobnosti in razvija prostorsko domišljijo.

Otrokom je všeč, da naredijo "Squash". Pregledi staršev govorijo sami zase.

Ni skrivnost, da veliko otrok ne radi kipariti ničesar od plastelina, in veliko otrok, po mnenju mnogih staršev, preživijo veliko časa z maso "Squash". Še posebej prijetno je dejstvo, da je material mogoče kupiti kot komplet, kot tudi individualno. To vam omogoča, da se izognete zapravljanju denarja, če otrok ne mara lekcije. Čeprav se po ocenah to dogaja zelo redko.

Poleg tega, in odrasle teže za kiparstvo "Squash" je lahko koristno. Na koncu napornega delovnega dne, ko so živci na meji, je tako lepo sedeti na stolu in pretlačiti to čarobno maso v roko! Res ima pomirjujoč učinek.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto