FoodPro Preloader

Kako narediti origami konja iz modulov?


Sedanje leto, kot vemo, poteka pod simbolom zelo lepe in ljubek živali - konja. Vsak dom mora imeti ta totem, ki prinaša lastnikom srečo in dobro počutje. Danes se bomo naučili, kako izdelati izvirni origami konj iz modulov. To plovilo lahko postavite na vidno mesto ali podarite prijateljem za vsak letošnji praznik. Mate

Sedanje leto, kot vemo, poteka pod simbolom zelo lepe in ljubek živali - konja. Vsak dom mora imeti ta totem, ki prinaša lastnikom srečo in dobro počutje. Danes se bomo naučili, kako izdelati izvirni origami konj iz modulov. To plovilo lahko postavite na vidno mesto ali podarite prijateljem za vsak letošnji praznik.

Materiali

Za delo boste potrebovali standardne modele, ki so izdelani iz kvadratnega lista papirja, prepognjenega diagonalno in priključenega na drug podoben kos. So v plovilu, ki je tesno povezano. Celotna konstrukcija je sestavljena iz teh delov in jo držijo le njih, brez uporabe lepila. Zato pred začetkom dela vnaprej pripravite 291 modra siva in 39 črnih modulov. Barva vašega lika je lahko katera koli, tako da lahko naredite vsaj zelenega, celo rožnatega konja. Temeljni deli obrti tako izberejo želeni odtenek.

Kako narediti origami iz modulov?

Konj, katerega montažna shema ni najbolj zapletena, se izvaja v stopnjah več vrst delov. Najprej vzemite prvih 20 sivih modulov in jih povežite, tako da vstavite končne dele v drugo. Naslednji dve vrstici bosta sestavljeni tudi iz 20 številk. Oblikujemo ovalno telo našega prihodnjega konja. Četrta, peta, šesta in sedma vrsta bodo sestavljene iz 20 delov. Osma vrsta - 2 črna in 10 modrih modulov s konico navzven. Deveta vrsta - 3 črne in 9 sivih modulov, tudi s konico. Deseta vrstica - 2 črna modula 8 siva s kratkim delom. Enajsta vrsta - 3 črne in 6 sivih modulov. Dvanajsta vrsta - 2 črna in 6 siva. Trinajsta vrstica - 3 črna in 2 siva. In še dve vrstici - 2 siva in en črni modul.

Ustvarjanje glave

Sedaj nadaljujte z montažo glave konjskega origamija trikotnih modulov. Konja skrbno zberemo, skrbno vstavimo vse podrobnosti, tako da se načrt ne zruši. Začnemo s tremi vrstami 12 sivih modulov. Zdaj se moramo obrniti in obrniti plovilo. Nato naredimo četrto, peto, šesto in sedmo vrstico tudi v 12 delih. Sedma vrstica - 4 črna in 4 siva modula (to sta ušesa prihodnjega modela). Zdaj še tri vrstice po 12 številk. Obrnemo se nazaj in zlepite dele, tako da je zasnova dobro vzdrževana.

Naredimo noge in rep

Naš origami konj iz modulov je skoraj pripravljen. Še vedno ostane lepljenje trupa in glave, pa tudi njene noge. Vsaka noga bo sestavljena iz treh črnih, dveh sivih in treh sivih modulov. Zato moramo narediti štiri takšne noge. Noge se lahko takoj prilepijo na naše plovilo. Seveda, origami konj iz modulov ne bo dokončan, če mu ne pripnete lepega repa. Naredili ga bomo s petimi črnimi številkami, nato pa jih bomo prilepili na igračo. Delo lahko okrasite z risanjem ročno izdelanih oči ali lepljenjem izvirne grive niti. Zdaj je vaš origami konj iz modulov popolnoma pripravljen. Postavite ga na vidno mesto, da bo sreča ostala v vaši hiši skozi vse leto. Dajte igračo prijateljem in vaše delo bo cenjeno!

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike