FoodPro Preloader

Kako narediti obrt iz kovancev z lastnimi rokami. Obrt iz peni kovancev


Danes lahko kupite skoraj vse, kar želite. Vendar pa se zdaj ročno izdelane stvari štejejo za bolj dragocene. In ne samo zato, ker je ekskluzivno, in nihče ne bo imel take stvari, ampak tudi zato, ker bo človek zagotovo dal kos svoje duše in pozitivno v tako izdelan izdelek. In to je zelo dragocen dar! Omen

Danes lahko kupite skoraj vse, kar želite. Vendar pa se zdaj ročno izdelane stvari štejejo za bolj dragocene. In ne samo zato, ker je ekskluzivno, in nihče ne bo imel take stvari, ampak tudi zato, ker bo človek zagotovo dal kos svoje duše in pozitivno v tako izdelan izdelek. In to je zelo dragocen dar! Omeniti je treba, da bo po branju tega članka vsaka oseba lahko imela delavnico »Obrti iz kovancev« med svojci, prijatelji in znanci, ker je veliko informacij in je zelo zanimiva.

Monisto

Torej, če ima oseba veliko kovancev, ki jih v trgovini ne morete izplačati, jih lahko koristno pripnete. Zakaj ne ustvarite obrti iz kovancev s svojimi rokami? Kaj bi lahko bilo? Najprej - okraski. Lahko naredite čudovito ogrlico, ki so jo naši predniki nosili v starih časih. Imenuje se monisto. Kako narediti podoben izdelek? Če želite to narediti, vzemite vrvico ali verigo, kot tudi veliko kovancev. Treba je omeniti, da je ogrlica lahko v eni vrsti ali v več. Da bi kovance pritrdili drug na drugega, bo potrebno vanje vanje vstaviti majhne luknje in skozi njih skozi tanke žice. Če je ogrlica v več vrstah, mora biti na dnu in na vrhu, če želite, pritrjen peni tudi na straneh. Na verigo je mogoče pritrditi tudi kovanec z žico, ki jo vstavimo v luknjo v verigi in v luknjo v kovancu. Če je na kabel pritrjen peni, potem je to lahko samo skozi luknje. Za zapiranje takšne ogrlice je mogoče pritrditi posebno kljuko, lahko pa jo preprosto povežemo tudi za vratom na premcu.

Prstan

Kaj bi še lahko bili obrti za kovance? Zakaj človek ne bi naredil svojega ljubljenega prstana? V svoji kolekciji nakita bo zagotovo najbolj dragocena, saj bo ustvarjena ročno. Torej, začnimo. Prvič, v kovancu je treba vrtati luknjo strogo v sredini. Kako to doseči? Če želite varno pritrditi denar, lahko naredite luknjo v tablici, v kateri pade peni. Nato je treba vrtati v majhni premer (približno 10-13 mm) v kovancu strogo v sredini. Da orodje ni odstopilo, se lahko središče označi z jedrom. Po teh manipulacijah bi morali dobiti nekaj kot pak. Če je tako, potem je vse v redu in lahko greste še dlje. Nato je ta obdelovanec treba nositi na kovinski palici in obdelati s kladivom enakomerno po celotni površini (kot da bi ga pritiskali na palico). Pomembna točka: da so napisi, ki so bili na kovancu, ohranjeni, je treba opraviti vse manipulacije z gumijastim kladivom. Prav tako je bolje predgrevati denar pred tem, da bo bolj prilagodljiv in proces ne bo vzel veliko časa. Vendar pa je tu treba povedati, da se od takrat obrti iz kovancev morda ne bodo uresničili, za odličen rezultat boste morali pokvariti nekaj kopeckov. Torej, to je končni rezultat dekoracije. Zdaj morate izdelek pripeljati v lepo stanje. Če želite to narediti, samo morate pravilno poliranje obroč. To lahko storite s posebno pasto in mehko krpo. Treba je omeniti, da lahko te manipulacije trajajo veliko časa, zato je bolje biti potrpežljiv. Še ena skrivnost: pred poliranjem je treba kovino ponovno segrevati in namočiti v hladno vodo, tako da se bo lestvica spuščala, poliranje pa bo bolj uspešno in hitreje. To je to, prstan je pripravljen!

Foto okvir

Če je bilo prejšnje različice precej težko dokončati, potem obstajajo tudi lažja kovinska plovila, ki jih lahko s svojimi rokami hitro ustvarite. Zakaj ne bi naredili zanimiv fotookvir? Če želite to narediti, morate vzeti kartona dobre gostote (po možnosti barve) in fotografijo, kot tudi zaloge na različnih kovancev. Fotografija je nameščena v samem središču kartona, zdaj pa je levo, da okrasite okvir s centi. Da bi to naredili, jih je treba samo "položiti" na superlit. Treba je omeniti, da lahko okrasite okvir na različne načine. Zdi se, da je nekdo dovolj, da zalepi nekaj kovancev v vogalih kartona in se ustavi. In nekdo želi, da debelo lepilo papir s kovanci, ne da bi bilo prostora za carinjenje. Izkazalo se bo, da je tukaj denarni fotookvir.

Drevo

Iz kovancev lahko naredite tudi denarno drevo. Mimogrede, obrt ni le lepa v svojem rezultatu, ampak ima lahko tudi poseben pomen, da je nekakšen magični magnet za denar. Če želite to narediti, morate zaloge na malenkosti (lahko tako eno in različne zasluge), in, seveda, pripravi drevo. Kaj bi lahko bilo? To je lahko običajna omaka iz gozda (lahko jo predelamo s krpo ali papirjem), na katero bomo pritrdili veje žice. Na njih so kovanci predvrtani v samem središču. Drevo je mogoče tkati iz kroglic, natančneje, na osnovi kite kroglice, da majhne vejice. To je samo oni bodo lahko visi nekaj kovancev, ker preprosto ne more držati. In lahko greš na preprost način, okrasimo navadno cvetlično posodo s kovanci, obešenimi na strune ali žice.

Kipca

Kaj je lahko obrt iz kovancev? Lahko naredite zanimivo kipce - denarni slap. Za to potrebujete čudovito skodelico, staro vilico, krožnik in kovance. In seveda superl. Najprej morate zaviti vilice, tako da lahko držijo na skodelici na sebi, in hkrati leže dobro in zaljubljen v krožnik. Baza je pripravljena. Zdaj je vse treba okrasiti s kovanci. Potrebno je lepljenje izdelka od spodaj navzgor, najprej okrasiti krožnik, kot je raztresen z malenkostmi, nato pa, z vlečenjem vilic, zalepiti kovance in v skodelico pritrditi malo malenkosti. To je gotovino!

Skrinjica

Pojdite naprej: kaj še obrti iz peni kovancev? Zakaj ne bi naredili škatle s starimi snovmi? Če želite to narediti, lahko lepilo nad starim lesenim izdelkom, vendar bo preveč enostavno. In lahko naredite škatlo v celoti iz kopeckov, ki jih držite enega na drugega. Začeti morate z nogami, nato narediti dno, položiti kovance med seboj, ko ribe lusijo, nato pa znova zgraditi zidove (lahko preprosto ustvarite turrets, samo v tem primeru se bo pojavila škatla). Če želite pokrov, še vedno potrebujete leseno podlago - vrh stare škatle, ki jo preprosto prilepite s kovanci.

Suspenzija

Obrt iz kovancev je lahko dokaj preprost. Zakaj ne bi naredili preprost obesek. Posebej lep bo izgledal izdelek iz starega kovanca. Če želite to narediti, samo je treba vrtati luknjo v denar zahtevanega premera in nit skozi to verige ali niti. In da bi okras izgledal lepše, lahko na dno pritrdite kovanec s tanko žico. Torej peni ne bo vrtel in bo vedno lepo ležal na vratu.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto