FoodPro Preloader

Pikapolonica - z lastnimi rokami lahko okrasite vrt, šivate obleko in slastne sendviče


Danes je postalo priljubljeno, da okrasimo svoje osebne parcele. Da ne bi porabili veliko denarja za okrasne predmete, lahko naredite vse pomladne obrti z lastnimi rokami. Za to se uporabljajo vsa razpoložljiva sredstva, celo tisto, kar je bilo načrtovano, da se bo davno odvrglo. Eden od priljubljenih likov je ladybug.

Danes je postalo priljubljeno, da okrasimo svoje osebne parcele. Da ne bi porabili veliko denarja za okrasne predmete, lahko naredite vse pomladne obrti z lastnimi rokami. Za to se uporabljajo vsa razpoložljiva sredstva, celo tisto, kar je bilo načrtovano, da se bo davno odvrglo. Eden od priljubljenih likov je ladybug. Vrtne figure v podobi te žuželke so narejene z lastnimi rokami. Razmislite o nekaj najpreprostejših primerih, kako narediti takšno sliko.

Iz običajnih kamnov lahko izdelamo celo družino ladybugs. Potrebno je samo pobrati kamne okrogle oblike in različnih velikosti. Vzemite črne in rdeče barve in barve za barve. Rdeča se uporablja za krila, črna pa za točke in luknje. Dobijo se svetle in res izvirne skulpture. Čeprav ni potrebno vzeti le teh dveh barv, ker imate fantazijske skulpture, kar pomeni, da lahko obstaja katera koli barvna ladybug. S svojimi rokami se ne bi smeli izgubiti samo med zelenjem vašega vrta, barve bi morale biti svetle in kontrastne. Takšne žuželke se dobro počutijo na cvetlični postelji ali v senci čudovitega grma. Še posebej učinkovito gledajo na zeleno trato.

Razmislite o drugi metodi, kako narediti skulpturo ladybug z lastnimi rokami. Da bi to naredili, boste potrebovali staro kroglo, po možnosti nogometno, okroglo skledo, polietilen, mozaik iz keramičnih ploščic, vodo, ploščice, pesek in cement. Krogla je prerezana na pol, dno vsake polovice je obložena s polietilenom. Mešano peščeno raztopino s cementom s hitrostjo 3 do 1, do takrat dodamo vodo, dokler ne dobimo zmes, ki izgleda kot debela kaša. Vsako polovico kroglice napolnite z raztopino in jih postavite v okrogle sklede, tako da bodo številke izšle brez ležišča na dnu. Pustite, da je zamrznjena, traja vsaj 2 dni. Končno gredico odstranite, če se je izkazalo, da je nerodna, nato gnetite gnojevko in jo poravnajte z njo. Po popolnem sušenju z kredo narišite krila, lise in oči žuželke. Ostaja s pomočjo ploščice lepilo za postavitev mozaik, in obrišite vrzel s posebno injekcijsko maso. Da bi sliko zaščitili pred vlago, jo prekrijte s tekočim tesnilnim sredstvom. Še vedno ostane, da jih peljete na njihova stalna mesta.

In kako narediti obleko "ladybug" z lastnimi rokami? In zelo preprosto. Ne potrebuje niti vzorca. Dovolj je, da na otroka nosite črne nogavice, isto žensko majico in krilo za dekleta ali kratke hlače za fante. Lakirane črne čevlje so najboljše za čevlje. Ostaja, da naredite krila in antene. Debela žica je izdelana v okvir za krila, ki je prekrita z rdečim materialom. Črne pike lahko narišete z označevalcem ali pa jih izrežete iz črne tkanine in lepila. Antene tvorijo na platišču in žici, na koncih katerih so pritrjeni rdeči pomponi. Novoletni kostum "ladybug" je pripravljen!

Za otroško počitniško mizo lahko naredite mini-sendviče "ladybugs". Naredi se okrogel kreker, na njega se namesti mehki sir, na vrhu pa se namesti polovica češnjevega paradižnika v obliki kril. Oljke naredijo pike in glave z žuželkami. In zelenice bodo služile kot dekoracija. Tukaj ste naredili koristen in okusen sendvič "ladybug" z lastnimi rokami.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike