FoodPro Preloader

Kvačkane kape za dekleta ali čipkaste fantazije


Kvačkane kape za dekleta so nepogrešljiv atribut otroških oblačil: toplo jeseni ali pozimi, poleti čipke in barvite. Za mamo je čudovita pokrivala za svojo hčerko nekakšna vizitka. Dobro oblečena dekleta, okrašena s pletenimi loki, cvetjem, kroglicami in trakovi poleti, smešna ušesa, kot so miška ali zajca, pozimi bodo klobuke navdušile mlado modo. Vendar pa ob

Kvačkane kape za dekleta so nepogrešljiv atribut otroških oblačil: toplo jeseni ali pozimi, poleti čipke in barvite. Za mamo je čudovita pokrivala za svojo hčerko nekakšna vizitka. Dobro oblečena dekleta, okrašena s pletenimi loki, cvetjem, kroglicami in trakovi poleti, smešna ušesa, kot so miška ali zajca, pozimi bodo klobuke navdušile mlado modo. Vendar pa obstaja samo ena pomanjkljivost - cena takega izdelka. Stanejo previsoko. Toda to lahko naredite sami!

Kvačkani klobuki za dekleta: materiali

Za ustvarjanje čudovitega pokrivala potrebujemo pravo nit. Preja iz volne ali volne je idealna za tople modele. Izberite barvo, primerno za vrhnja oblačila. Kupite lahko tudi nit, ki temelji na tem, kakšna je barva otroka. Končni izdelek je vedno mogoče okrasiti z dodatnimi dekorativnimi elementi, ki odmevajo z jakno ali plaščem! Bombaž je najbolj primeren za poletje: "Iris", "Kamilica" ali katera koli druga vrsta preje. Bodite pozorni na nit ni bila preveč tesno zvit. V tem primeru bo izdelek preveč naporen. Da bi kvačkane kape za dekleta izšle lepe in udobne, morate izbrati ustrezno velikost orodja. Če je debelejši od preje, bo izdelek ohlapen, če pa je tanjši, bo pretesen. Uporabite škarje in različne dekoracije.

Pletena kapa za dekleta: shema dela

Odvisno od klobuka, ki ga izberete, je lahko vzorec precej preprost, v katerem se verige zračnih zank izmenjujejo z dvojnimi kvačkami ali pa so veliko bolj zapletene. Razmislite o najenostavnejši možnosti, ki jo sestavljajo mostovi, ki jih tvorijo verige zračnih zank, in kvačkanje. Kvačkane kape za dekleta, katerih shema izgleda tako, vzamejo najmanj časa. Pleteno dno izdelka. Obroč je oblikovan iz 5 zračnih zank, nato je prva vrsta pletena, sestavljena iz kvačkanja brez kvačk. Poskusite, da ne raztezate vrstic in se izogibajte močni ekspanziji. V nasprotnem primeru se na dnu zbirajo gubice. Ko končate z oblikovanjem tesnega kroga velikosti otrokove parietalne cone, je treba iti na dvojno kvačkanje in med seboj narediti 1 zračno zanko. Če vaša preja ni zelo tanka, lahko naredite stebre z dvema naquids in dvema zraka zanke. Pri pletenju preverite količino izdelka z glavo otroka. Prilagodite raztezanje tako, da pokrov ne zategne glave, vendar se pri upogibanju ne odpade. S povezavo zadostne globine naredite tri ali štiri vrstice z eno samo kvačkano kolono, nato pa zaradi močnega širjenja kroga oblikujete volan. Izdelek je treba dokončati v eni vrstici enojnega kvačkanja.

Pleteni šatulji

Za dekle je to bistven element v garderobi! Snežno beli, obrobljeni s pletenimi cvetovi ali kroglicami, svilenimi trakovi ali okrašeni z velikim dekorativnim cvetom, varujejo pred sončnim udarom, pregrevanjem, lahkim večernim vetrom in ustvarjajo razpoloženje! S takšnimi podrobnostmi se začne oblikovati brezhiben okus, ki odlikuje pravo žensko. Kolikokrat ste gledali otroka, ki spretno položi kapico, ki je padla med hojo. Kako lepo, a nerodno, toda marljivo poravna volan ... To je čisto ženska gesta. Pletene kvačkane kape za dekleta so lahko izdelane iz preje iz sočnih, svetlih barv in iz mehkih pastelnih odtenkov. Izbira je odvisna samo od vaše domišljije in razpoloženja. In tudi o naravi otroka.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti