FoodPro Preloader

Izdelava igrač z rokami iz plastičnih steklenic


Vedno več staršev razmišlja o tem, kako iz plastičnih steklenic izdelati igrače z lastnimi rokami. Material je vedno pri roki v zahtevani količini, o tem ni nič zapletenega. Tako lahko varno nadaljujete. Še ena prednost te tehnike je, da bo dovolj domačega nabora orodij in da ne bo potrebno pridobivati ​​nekaj posebnega za opravljanje takšnega dela. Let fantazij

Vedno več staršev razmišlja o tem, kako iz plastičnih steklenic izdelati igrače z lastnimi rokami. Material je vedno pri roki v zahtevani količini, o tem ni nič zapletenega. Tako lahko varno nadaljujete. Še ena prednost te tehnike je, da bo dovolj domačega nabora orodij in da ne bo potrebno pridobivati ​​nekaj posebnega za opravljanje takšnega dela. Let fantazije ni omejen, lahko naredite kar koli, kar vaše srce želi.

Piggy za otroke

Različne igrače z lastnimi rokami iz plastičnih steklenic se lahko izdelajo z minimalnimi stroški dela. Najlažje narediti prašiča. Za svojo proizvodnjo boste potrebovali dve litrski zabojniki (od pod kolo je najprimernejša), škarje, marker, trak (ki se lahko nadomesti z izolacijskim trakom), lahka in temno roza barva. Oči je najbolje narediti s pomočjo gumbov. Na vsakem rezervoarju odrežite podnožje na razdalji 5 centimetrov od dna. Združili smo jih. Zobe spodaj in zgoraj morajo biti v antifazi. Na primer, če sta zgornji dve izbočini na bazi in izrezani, potem je na dnu vse nasprotno. Vse to zlepimo s scotchom v sredini. Narišite razmejitvene črte z oznako. Postavimo eno vrsto barve, pustimo, da se posuši. Podoben postopek za drugega. Zlepi oči. Vse obrti so pripravljene. Na podoben način se lahko takšne igrače izdelajo s svojimi rokami iz plastičnih steklenic: krave, gobije in jagnje.

Košara za božično drevo

Za izdelavo takšnih obrti potrebujete eno dvolitrsko zeleno steklenico,

škarje, list papirja za zavijanje daril, nož, navaden svinčnik, ravnilo in trak. Na razdalji 10-15 cm od dna posekamo na posodi. S škarjami izdelujemo papirnate trakove, ki smo jih predhodno napisali. Njihova dolžina bi morala ustrezati obsegu oboda rezervoarja. Nato na obdelovanec nalepimo trak, ga narišemo, vsakih 2 cm naredimo zarez. V luknje narišemo papir. Podobno delamo v drugi vrsti, vendar le z razliko, da je vse narejeno v vzorcu šahovnice. V enem primeru mora biti papir zunaj, v naslednji vrsti pa je že notri. In tako skoraj do roba rezervoarja. Od zgoraj puščamo 1-2 centimetra za pritrditev ročaja. Izrežite ga na vrhu predhodno ločenega dela in ga zlepite na obeh straneh posode. Podobno lahko druge božične igrače z lastnimi rokami izdelamo iz plastičnih steklenic. Sledite navodilom v prejšnjem odstavku in lahko oblečete na božično drevo.

Cvetje na okensko polico

Preprost in hkrati eleganten šopek cvetja lahko postane elegantna dekoracija vašega apartmaja. Najlažji način za izdelavo tulipanov. Na njih in prenehajte z izbiro.

Surovine in sestavni deli: 3 pol-litrske posode iz plastike, žica s presekom približno 10 mm 2, zelena in rdeča barva, škarje, šilo, špag, tanka žica do 1 mm 2 . Takoj odrežemo cvetne popke iz pokrovčkov. Izdelamo luknje v prometnih zastojih in jih položimo na žico, od katere smo predhodno izdelali 3 stebla. Iz preostalih steklenic izrežemo cvetne liste. Na dnu šila naredite luknje. Nadalje, z uporabo tanke žice, jih pritrdite na steblo. V zaključni fazi je vse pobarvano in posušeno. Zgornji algoritem opisuje, kako narediti rože iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami skoraj brez izjeme.

Zaključek

To so le nekaj DIY igrač iz plastičnih steklenic, ki jih je mogoče enostavno in hitro izdelati. Z njihovo izdelavo je najlažje začeti vaše poznavanje takšnih ročnih del.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike