FoodPro Preloader

Škatla za majhne stvari z lastnimi rokami: materiali in orodja


Box za majhne stvari z lastnimi rokami hitro in brez težav. Seveda lahko v trgovini kupite tudi različne škatle za nakit, vendar je veliko bolj prijetno shranjevanje predmetov v domači skrinjici. Čudovite škatle za majhne stvari Vsi v hiši imajo veliko škatel gospodinjskih aparatov. In čeprav je njihov mandat že dolgo potekel, vendar stojijo na balkonu, polnjeni z različnimi nepotrebnimi stvarmi. Na voljo

Box za majhne stvari z lastnimi rokami hitro in brez težav. Seveda lahko v trgovini kupite tudi različne škatle za nakit, vendar je veliko bolj prijetno shranjevanje predmetov v domači skrinjici.

Čudovite škatle za majhne stvari

Vsi v hiši imajo veliko škatel gospodinjskih aparatov. In čeprav je njihov mandat že dolgo potekel, vendar stojijo na balkonu, polnjeni z različnimi nepotrebnimi stvarmi. Na voljo bodo velike škatle za shranjevanje majhnih igrač ali drugih malenkosti. Dodate lahko delo in otroke, ki jim bo ta ustvarjalni proces všeč.

Vse, kar je pri roki, je koristno za delo. Lahko je:

 • lepilo;
 • lepilni trak;
 • niti;
 • kroglice;
 • klobučevina ali druga gosta tkanina;
 • Škarje;
 • vladar;
 • lep debel papir;
 • vse druge materiale, ki bodo morda potrebni pri delu.

Prvič, s škarjami ali pisarniški nož, morate odrezati vse nepotrebne, in pogosto je pokrov. Če se pojavijo solze in druga tresoča mesta, jih je treba zalepiti s scotch trakom. Poleg tega lahko uredite dekorativni element: izrežite srce na steni v kotu, pri čemer za ta namen uporabite pisarniški nož. V notranjosti morate barvati vse z belo akrilno barvo, zunaj stene in dna pa morate prilepiti z navadnim krajinskim papirjem.

Zdaj morate nadaljevati z zasnovo izdelka. Če vas zanima, kako okrasite škatlo za majhne stvari z lastnimi rokami, sledite spodnjim nasvetom in vse se bo izšlo.

Lahko se nalepi z dekorativnim papirjem, lepše pa bo, če bo celotno škatlo ovito z enim listom papirja. V višino morate pustiti vdolbine približno 5 cm, ne pozabite na srce - njegova lokacija je označena s svinčnikom in izrezana.

Zgoraj, v kotih, kjer je zaloga papirja, morate narediti kose, jih upogniti v notranjost in zapečatiti. Iz dekorativnega papirja dodatno razrežite predmet do velikosti dna in ga prilepite v notranjost.

Zdaj potrebujete vso domišljijo, da okrasite originalno škatlo za malenkosti. Za dekoracijo izdelka lahko uporabite vzorčne prtičke s tehniko decoupage. Namesto tega lahko na papir nalepite in redne vzorce. Iz klobučevine morate odrezati srce v obliki tistega, ki je na škatli, ga okrasiti z nitmi, kroglicami in jih lepiti na vrhu.

Če želite sami narediti lesene škatle za majhne stvari, potem lahko v trgovini kupite prazen papir in ga sami okrasite na enega od načinov, opisanih v tem članku.

Kaj narediti za škatle za čevlje

Če ste zbrali veliko škatel za čevlje, jih ne smete odvreči, saj je to odličen material za izdelavo različnih ročnih del. Dodatna škatla daje veliko prostora za ustvarjalnost in vam omogoča, da nepotrebno spremenite v nekaj novega in originalnega. Človek ima samo škarje, lepilo in različne dekorativne elemente v obliki albumov, tkanin, kroglic, trakov itd.

Če obožujete nakit in nakit, vendar nimate prostora za shranjevanje, bo škatla za čevlje odlična pot iz tega stanja. Razlikuje se ne le v zanimivem dizajnu, ampak tudi po zmogljivosti. Močnejše škatle so primerne za shranjevanje zdravil in orodij za ročno delo.

Škatlica šibic

Da bi takšen izdelek sploh ni težko. Če vas zanima vprašanje, kako s svojimi rokami narediti škatlo za majhne stvari, potem pripravite 24 šibic, enako število kroglic, žico, iglo, klešče, lepilo, papir za kopiranje in sledite spodnjim navodilom.

Najprej morate odstraniti notranje dele iz kvader za ujemanje. Vsak od njih je treba pritrditi na ročaj v obliki kroglic. Pritrjene so z žico. V notranjosti je mesto pritrditve in dno tesno zaprto s svetlim papirjem ali klobučevino.

Iz kartona morate odrezati dno in pokrov škatle. Nato se odsek vstavi nazaj v škatlo in jih zlepimo, kot je prikazano na sliki. Prvič, prva plast škatel je prilepljena na dno.

Po tem, morate rezati dele iz papirja za scrapbooking. Potrebne so za okrasitev škatle. Škatla je lepljena in okrašena z dodatnimi elementi dekorja. Za udobje lahko številke označite.

Kovček s kovinsko škatlo

Doma so vedno majhni predmeti, ki jih je treba nekje postaviti. Od lepilnih pločevink lahko naredimo lepe škatle za shranjevanje majhnih stvari z lastnimi rokami. Ta zmogljivost bo precej prostorna, in če jo okrasite elegantno, boste dobili čudovito darilo za ljubljeno osebo.

Delo ne zahteva posebnih materialov ali orodja. Pripraviti je treba pet pločevink, kartona, škarij, lepila in dekorativnih elementov (lepe tkanine, čipke in trakovi).

Prva stvar, ki jo morate storiti, je okrasitev kozarcev. V ta namen je iz tkanine izrezan pravokotnik, vanj pa je ovita zunanja stran kozarca. Iz kartona morate odrezati dno in ga lepiti z lepim papirjem ali krpo. S pomočjo materije so banke okrašene znotraj.

Zdaj za podlago iz kartona izrežemo dva kroga s premerom približno 20 cm, vendar je vse odvisno od velikosti uporabljenih kozarcev. Iz nje morate izrezati pravokotnik, katerega višina bo večja od višine pločevink.

Polnila so tudi okrašena s tkanino. Nato je treba konstrukcijo sestaviti, kot je prikazano na sliki. Poleg tega lahko izdelek okrasimo s čipkami, trakovi, okrasnimi. Trak bo tudi odlična izbira za izdelavo zavyazochek.

Originalne škatle (piramida)

Takšna škatla za majhne stvari je izdelana ročno za pakiranje majhnih daril. Lahko ga sestavite precej hitro, medtem ko ne potrebujete lepljenja.

Shema tega polja je sestavljena iz pravokotnika ali kvadrata, s strani katerih se raztezajo štirje trikotniki. Hkrati je treba vsak obraz dopolniti s pomožnim zaokroženim trakom.

Na vrhu vsakega trikotnika morate narediti eno luknjo. Vsi deli so dvignjeni, upognjeni v podnožju, skozi luknje, trakovi za navijanje in vezanje škatle.

Dressing

Škatlo za majhne stvari z lastnimi rokami je mogoče izdelati hitro, vendar bo dobil končni videz, ko ga poveljnik posamično, zahvaljujoč različnim elementom dekorja. In to ni samo papir ali tkanina.

Prvotno omarico lahko izdelate z običajnim vrvico. To je zelo preprosto: tiste kraje, kjer bo vrv, morate mast z lepilom in dal niz v izbranem vrstnem redu (krogi, kodre, itd). Prazna območja se lahko posipajo z bleščicami, ki so predhodno premazane z lepilom. Skratka, kraj z bleščicami.

Stenska ojačitev

Ustvarite škatlo z lastnimi rokami iz kartona za majhne stvari ni tako težko. Ampak za njih, da služijo čim dlje, je zaželeno okrepiti njihove stene:

 1. Najprej je potrebno pripraviti gosto karton. To je treba izrezati iz strukture, enake velikosti, kot stene krsto.
 2. Za boljše upogibanje valovite lepenke je potrebno držati toplo stran škarij vzdolž pregibne linije. Potrebno je, da se karton tesno prilega stenam, presežek pa odrežemo.
 3. Obdelava se pritrdi na stene. Lepilo nanesemo na celotno površino kartona in pritisnemo proti steni 35-50 sekund.

Koristni nasveti

In končno, nekaj koristnih nasvetov:

 1. Če obstaja kos lepih dragih papirja ali tkanine, vendar je škoda, da bi ga pokvarili, za začetek lahko naredite poskusno različico navadnega papirja.
 2. Ne smete biti omejeni na dekor. Lahko okrasite izdelek s papirnatimi cvetovi, čipko, vse vrste iskric, itd, glavna stvar je, da ne pretiravajte.

Kot lahko vidite, ustvarjanje škatle za majhne stvari s svojimi rokami ni tako težko, glavna stvar je, da pokažejo vse svoje domišljije in spretnosti.

"Večni šah": razlaga terminologije in drugih groženj kralju v šahuKako igrati sudoku: korak za korakom rešitev za sestavljankoKako narediti zajček obleko za dekleta z lastnimi rokamiObrti za dacha. Kako narediti laboda iz pnevmatike?Izvirna prijava z otrokom, starim 5 let: opis, zanimive ideje in povratne informacijeKako narediti pravo čarobno palico?Božični venec iz storžkov. Venček storžkov: mojstrski razredKako narediti stožca