FoodPro Preloader

Kratke nogavice iz flisa


Ta članek bo koristen za tiste, ki se želijo naučiti šivati ​​nogavice. Nekdo rad plesti in nekdo šiva, vsak ima drugačen hobi. Kaj naredi hobi dobro? Moralo bi biti zabavno, dati pozitivna čustva in biti dostopno vsem. Lahko najdete veliko informacij o pletenju nogavic, vendar ni praktično nič o šivanje, in je težko najti vzorec nogavic. Kakšen materi

Ta članek bo koristen za tiste, ki se želijo naučiti šivati ​​nogavice. Nekdo rad plesti in nekdo šiva, vsak ima drugačen hobi. Kaj naredi hobi dobro? Moralo bi biti zabavno, dati pozitivna čustva in biti dostopno vsem. Lahko najdete veliko informacij o pletenju nogavic, vendar ni praktično nič o šivanje, in je težko najti vzorec nogavic.

Kakšen material izbrati?

Da bi dobili tako mehke in tople nogavice, morate izbrati rusko izdelano mikroflojo, saj obstaja možnost, da ta vzorec nogavic morda ni primeren za drug material.

Na začetku je bila mikroflisa zasnovana kot nadomestek za volno. Prednost tega materiala je, da je popolnoma hipoalergen. Flis je zelo priljubljen med turisti, smučarji, plezalci. Njihovi klobuki, rute, rokavice, rokavice, vsekakor iz flisa. V garderobi sodobnega človeka, seveda, je par toplo, udobno flis jopice. Iz tega materiala lahko preprosto šivate nogavice. Po nekaj urah lahko že uživate v svojem najljubšem stolu ob kaminu, noge pa segrejejo nove ekskluzivne ročno izdelane nogavice.

Vzorčne nogavice

In prva stvar, ki jo potrebujete za delo - ta vzorec. Vzorec je vzorec izdelka na papirju ali kartonu. Za izdelavo vzorcev je najbolje, da vzamete papirni papir. Vzorce lahko najdete še naprej.

Tehnologija

Za šivanje vratu nogavice prepognite območja, označena z 1, 2 in 3, 4, jih poravnajte in šivajte. Nastali krog upognite na pol na polovico in izklopite. Kosi 5, 6, krat z 10, 11. Dobite dno in pete nogavice. Rezultat je edini nogavic.

Nato šivamo zgornji del nogavice s podplatom (oddelki 12, 14 z odseki 12, 14), tako da spodnji del nogavice postavimo na vrh (v oddelkih 14, 8). To ostaja malo. Sešimo gumo z prstom (oddelki 1, 2 in 2, 3 s poglavji 12, 13). Odstranite končni izdelek. Enake korake ponovite z drugo nogavico. In seveda, zdravo!

Kdo je primeren nogavice

Prvič, te nogavice se lahko zašijejo za otroke, material je zelo mehak in ne vsebuje alergenov. Lahko se tudi zašijejo za moža. Flis je topel in pomaga stopalu, da se ne potijo, kar je še posebej pomembno, če moški radi lov, ribolov in drugo aktivno zabavo.

Kot darilo za starše ali punco. Kot pravijo, je najboljše darilo darilo, ki ga naredite sami. Zakaj ne bi zadovoljili svoje družine s samoupravnim in praktičnim presenečenjem? Zame, ljubljeni, da so noge udobne in v mojem srcu je toplo, ker si si si šivala nogavice s svojimi rokami in vanje vso svojo ljubezen.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike