FoodPro Preloader

Živali iz plastenke - ideje za otroke in odrasle!


Živali iz plastenke so odlična dejavnost, ki bo privlačna tako otroku kot odraslemu. Ta material je namenjen proizvodnji takega leva in dikrobe. Ustvarjanje takšnih obrti ni tako težko in je povsem sposobno celo za začetnika. To je dovolj za standardni nabor orodij, ki jih mora imeti vsak lastnik na zalogi. Ustv

Živali iz plastenke so odlična dejavnost, ki bo privlačna tako otroku kot odraslemu. Ta material je namenjen proizvodnji takega leva in dikrobe. Ustvarjanje takšnih obrti ni tako težko in je povsem sposobno celo za začetnika. To je dovolj za standardni nabor orodij, ki jih mora imeti vsak lastnik na zalogi.

Ustvarjanje leva

Različne živali iz plastične steklenice se lahko izdelajo, vendar so obrti leva preproste in enostavne za ustvarjanje. Pri tem bomo potrebovali 3 plastične posode. Dva od njih morata biti 1 liter in 1 1, 5 litra. Liter seka vzdolž konca valja in začetka stožca. Nastala dva zgornja dela bosta šla na tace. Velik steklenico narežemo na razdalji 5-8 cm od dna. Vse barve so pobarvane. Medtem ko se suši, naredimo rep in grivo. Za to potrebujemo niz nitk. Takoj naredite rep. V eni litrski posodi na dnu, s pomočjo šila, naredimo luknjo, v katero potisnemo enega od koncev pramena. Zvežite vozel velikosti, ki je večji od luknje na dnu steklenice. Po drugi strani pa praktično na koncu delamo še eno isto. Ko smo se umaknili 1-2 cm od vozla, odrežemo rep in ga poprskamo - rep je pripravljen.

Iz kartona razrežite 2 obročke z notranjim premerom, ki je enak zunanjemu delu velike steklenice. Hkrati mora biti zunanja stran obročev 2 cm večja. Notranji premer se potegne skozi navoj in se spne na mestu spoja. Nato se macrame navije na kartonske obroče, tako da se vsaka nova tuljava tesno prilega prejšnjemu. Po prehodu po celotnem obodu je ostalo obrezano. Z zunanjim obodom mora biti tudi škarje. Obročki se odstranijo, griva pa se položi na dno velike posode bližje obrobljenemu robu. Po potrebi se izvede dodatno fiksiranje z nitmi in lepilom.

Po tem so pripravljene vse prvotne sestavine, iz katerih se izvirne živali nato izdelajo iz plastične steklenice, kot so levi. Deli "kralja zveri" morajo biti združeni v eno celoto. Prtljažnik z repom (prazno en litrsko posodo) in glava z grivo (izdelana iz velike zmogljivosti) sta med seboj povezana. Slednji ni popolnoma obrabljen in ga je treba obrniti navzgor za 30 stopinj (levov obraz). Deli so med seboj pritrjeni s scotch trakom. Spodaj narezane stožčaste napere se obrnejo in se pritrdijo na enak način. Poleg tega je celotno plovilo izdelano z uporabo niza označevalcev ali označevalcev. Vse - lev je pripravljen. Podobno so lahko tudi druge żivali iz plastićne steklenice.

Naredi sam

Za izdelavo takšnih obrti potrebujete dve plastični posodi. Eden od njih je narezan na tanke trakove, ki posnemajo igle. Nato morajo biti trakovi toplotno obdelani (na primer s pomočjo vžigalic ali vžigalnikov) in zaradi tega dobili posebno obliko. Druga steklenica bo trup. Poslikana je v želeni barvi. Po sušenju nanesenega sloja barve uporabljamo šilo
velika igla z nitjo, "šivanje" igel na telo. Na vsakem takem svežnju trakov bosta dva konice, ki bosta z navojem pritrjena s strani telesa. V zadnji fazi se takšne živali iz plastičnih steklenic potegnejo iz vseh istih označevalcev ali flomastrov. V skrajnih primerih lahko naredite aplikacijo in jo pritrdite. Po izvedenih manipulacijah je kramp pripravljen.

Sklepi

Ni tako težko ustvariti živali iz plastičnih steklenic, fotografije pa so na voljo v različnih revijah o ročni in vrtnarstvu. Glavna stvar, ki se zahteva od vsakega mojstra, je le skrbnost in velika želja. In vse ostalo bo prišlo samo od sebe.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto