FoodPro Preloader

Kako kvačkati belo obleko z vrtnico


Bela poletna oblačila so vedno odlična, še posebej tista, ki so kvačkana. Bela kvačkana obleka z vrtnico ali drugim dekorjem je izdelek za ženske z določeno izkušnjo. Takšni veliki projekti zahtevajo veliko potrpljenja, sposobnost merjenja in izračunov, kakor tudi prilagajanje vzorca in vzorca, če je potrebno. Nekaj ​​b

Bela poletna oblačila so vedno odlična, še posebej tista, ki so kvačkana. Bela kvačkana obleka z vrtnico ali drugim dekorjem je izdelek za ženske z določeno izkušnjo. Takšni veliki projekti zahtevajo veliko potrpljenja, sposobnost merjenja in izračunov, kakor tudi prilagajanje vzorca in vzorca, če je potrebno.

Nekaj ​​besed o preji

Pletilja, ki je delala z bombažem in lanenim platnom, ni treba prepričati, da so ti materiali najprimernejši za izdelavo oblačil za otroke in odrasle. Očitno je, da so njihove lastnosti delovanja optimalne za izdelavo oblek, vrhov, klobukov in kril. Ta preja je dihljiva, absorbira vlago in je mehka.

Seveda, belo obleko, kvačkano z vrtnico, lahko pletimo iz preje z umetnimi vlakni, na primer iz poliamida ali mikrovlaken. Vendar pa je treba upoštevati, da so taki materiali lahko vroči (tudi če je platno zelo odprto). Priporočljivo je, da se uporabljajo za izdelavo elegantnih in svečanih oblek za vikend. Kot dekoracijo se pogosto uporabljajo tudi lureksovi niti, bleščice, kroglice, kroglice in drugi elementi.

Vrednost pravilnih izračunov

Ne glede na to, kako preprosta je obleka, izkušene obrtnice priporočajo, da opravljajo izračune in preverjajo velikost pletenin z njimi čim pogosteje. S tem se izognemo napakam in če se pojavijo, jih lahko odpravimo z najmanj izgubo časa.

Kvačkano belo vrtnico za dojenčke, ki se nahaja na začetku članka, je sestavljena iz dveh glavnih podrobnosti:

 1. Coquette.
 2. Krilo.

Delo se začne od vrha, od linije vratu. Ukrepi, ki jih boste potrebovali za pletilni stroj:

 • Obseg glave in širina vratu.
 • Globina vratu.
 • Dolžina izdelka do pasu.
 • Obod prsnega koša.
 • Globina izvrtine
 • Dolžina krila.
 • Skupna dolžina izdelka.

Izdelava koket

Za določitev števila vrstic v začetni vrstici je treba izvesti kontrolni vzorec. Njegova meritev bo pomagala izračunati gostoto platna (število stolpcev na 10 cm). Skoraj vsi nadaljnji izračuni bodo temeljili na tem kazalniku.

Kvačkana bela obleka z vrtnicami. Prva vrstica je izrez. Za tvorbo raglana na štirih mestih vrstice izvedite loke dveh zračnih zank. Treba je opozoriti, da presledki med temi loki ne bi smeli biti enaki. Tisti deli platna, ki se oblikujejo spredaj in zadaj, naredijo širše od tistih, ki gredo na rokavih.

Ko so pletene tri vrste jarma, so rokavi pleteni, da se ustavijo. Nadaljnje delo s podrobnostmi spredaj in zadaj. Pletene so ločeno na višino, ki je enaka globini reže. Nato med njima z dveh strani (na straneh platna) položijo verige zračnih zank in zaprejo vrsto v obroču. Širina te vrstice mora biti enaka obsegu prsnega koša. Nadalje v okroglih vrstah končajte pletenje kokete. Vrat in rokavice morajo biti povezani z vsako preprosto mejo.

Pašno krilo

Da bi belo obleko z kvačkanje rose široko krilo, se začnejo plesti, kot je prikazano na spodnji sliki.

Na zahtevo obrtnika je treba več vrstic opraviti gladko brez dodatkov, nato pa nadaljevati z razširitvijo.

Zaključna faza dela je izdelava vrtnic na enem od predlaganih vzorcev.

Da bi kvačkali tako belo obleko z vrtnico z lastnimi rokami, bo trajalo nekaj časa, vendar je rezultat vreden! Eleganten in lep izdelek bo zadovoljil obrtnika in otroka, ki ga bo nosil.

Kaj lahko naredimo iz pivskih čepic? Crafts iz piva kape z lastnimi rokamiNajvečje uganke: koliko delov, kako zbrati. Težke ugankeModeli velikosti Plus: parametri, fotografije. Ruski modeli Plus Size"Biser" ("Pekhorka"): univerzalna preja za poletne izdelkeNaredite velik lok s satenastim trakomRočno izdelan "Hare iz zelja" z lastnimi rokami. Mojstrski razredBaletni tutu za mladega plesalcaKvačkanje brez rokavov. Pletene kvačkane vzorce brez rokavov