FoodPro Preloader

"Cats Ninjas": Japonski fotograf Hisokata Hiroyuki deli svoja dela


Neskončno si lahko ogledate tri stvari: goreče ognje, trenutni tok in bojne mačke. To je fascinanten pogled. Ukrivljeni hrbet, kremplji in krzno povzročajo povezave z japonskimi ninjami. Ta milost naravnega nasprotovanja mačk in okolice je pritegnila pozornost japonskega fotografa Hisakate Hiroyuki. Cat

Neskončno si lahko ogledate tri stvari: goreče ognje, trenutni tok in bojne mačke. To je fascinanten pogled. Ukrivljeni hrbet, kremplji in krzno povzročajo povezave z japonskimi ninjami. Ta milost naravnega nasprotovanja mačk in okolice je pritegnila pozornost japonskega fotografa Hisakate Hiroyuki.

Cats vs. Texas Ranger Chuck Norris

Ta serija fotografij lahko zmede Kung Fu mojstre, vendar ne nas. Zelo dobro razumemo, če motiš predstavnika mačke, lahko neskončno uživaš v gladkih gibih v stilu Bruce Leeja. Tukaj je samo oblika borilnih veščin v dvomih. Karate ali Aikido?

Ti ljubki prijatelji ne morejo ostati brez aplavza. Vsaka mačka v slikah japonskega mojstra umetniške fotografije si zasluži posebno pozornost. Res je, neverjetno, da jih gledam s strani?

In kakšne vrste borilnih veščin vam je všeč? Ali pa raje vpija sonce ob okno, ne da bi bil resno ogrožen?

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike