FoodPro Preloader

Kako plesti šal za sebe in svojega moškega


Med vsemi različnimi uporabnimi obrti pletenje že več stoletij zavzema vodilni položaj. Od takrat, ko se je človek naučil izdelati nit iz volne udomačenih živali, se je postavilo vprašanje, kako iz njega izdelati oblačila - in kmalu je bilo mogoče. Prednost pletenin je bila očitna. V nasprotju s trdo in zamašeno kožo, v kateri se je človek moral ovijati, so bile stvari povezane z mehkimi, močnimi in toplimi. Od takrat ni m

Med vsemi različnimi uporabnimi obrti pletenje že več stoletij zavzema vodilni položaj. Od takrat, ko se je človek naučil izdelati nit iz volne udomačenih živali, se je postavilo vprašanje, kako iz njega izdelati oblačila - in kmalu je bilo mogoče. Prednost pletenin je bila očitna. V nasprotju s trdo in zamašeno kožo, v kateri se je človek moral ovijati, so bile stvari povezane z mehkimi, močnimi in toplimi. Od takrat ni minilo niti eno stoletje. Vse starodavne obrti, vključno s pletenjem, so doživele številne spremembe. Toda znanje o tem, kako plesti šal, bluza, obleka, pulover, morda, bo koristno za mnoge.

Vse iznajdljivo je preprosto

Šal je verjetno ena od prvih stvari, ki jih oseba nauči plesti takoj, ko je obvladal igle za pletenje. To je preprosto nepogrešljivo v hladnem obdobju. Ženske ga pogosto uporabljajo kot pokrivala. In kaj je zanimivo, informacije o tem, kako se naučiti plesti šal, ki jih iščejo (čeprav obstajajo ljudje, ki prav tako radi opravljajo takšno iglo). In ženske želijo svoje neobično darilo svojim dragim s svojimi rokami. Tudi šolarka lahko pripravi takšno garderobo. Pletenje šal za otroke se poučuje v delavskih razredih in v razredih igelnih krogov. In starši so vedno bolj pripravljeni spodbujati tako koristno razvedrilo za svoje otroke. Konec koncev, kdo ve, morda bo pletenje postal poklic. Mimogrede, taka dejavnost je lahko zelo donosna. Originalni avtorski modeli na trgu so zelo cenjeni.

Izbira preje: temelj

Preden začnete pletiti šal, je vredno seznaniti se z različno prejo, ki jo ponuja trg. Ogromna količina volnene in umetne preje ter preje s kombinirano sestavo je preprosto neverjetna. Ko govorimo o nitih, v katerih so tako naravna kot umetna vlakna. Zdaj so voditelji prodaje, ker niso slabše v smislu toplotnih lastnosti naravne preje, vendar hitreje veliko bolje.

Izbira tehnike tkanja in vzorca

In zdaj bomo pozorni na okraske, vzorce in tehnike, ki se uporabljajo pri pletenju rute. Njihovo število je preprosto ogromno, vsaka država ima svoje edinstvene vzorce. Ustvaril je celo celotno zbirko takšnih vzorcev, izumljenih v določeni regiji. Pogosto je pleteni ornament postal zaščitni znak območja.

Obstaja razlika med žensko in moško tehniko pletenja šalov. Če na primer z moškim pletemo šal, potem je to najverjetneje v bolj zgoščeni tehniki, z angleško radirko ali klasično dvo-za-dve. Ženske šale presenetijo z bogastvom vzorcev in tehnik. Craftswomen uspelo ustvariti resnično mojstrovine, ki dokazujejo brez primere potepanja. S tako enostavno in enostavno izdelka, kot je šal, lahko začnete spoznavati pletenje. In potem lahko nadaljujete s proizvodnjo kompleksnejših stvari. Pletenje šala je veliko lažje, kot se zdi na prvi. Človek ima samo za nakup čepa in igle za pletenje, potrpežljivost in vztrajnost. Potem si dobil šal do slave. Torej dvom - nadaljujte!

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti