FoodPro Preloader

Najbolj modne jakne za ženske sezono pomlad-poletje 2013


Jakna - eden od osnovnih elementov ženske garderobe. Je praktičen, zelo priročen in primeren tako za poslovni stil kot tudi za večerni izlet. Jakne, ki so bile prvotno izdelane izključno za moške, so se na začetku svojega obstoja šivale predvsem v vojaškem slogu, ki je zdaj zelo priljubljen z žensko. Nemogoče

Jakna - eden od osnovnih elementov ženske garderobe. Je praktičen, zelo priročen in primeren tako za poslovni stil kot tudi za večerni izlet. Jakne, ki so bile prvotno izdelane izključno za moške, so se na začetku svojega obstoja šivale predvsem v vojaškem slogu, ki je zdaj zelo priljubljen z žensko. Nemogoče si je predstavljati sodobno urbano žensko brez jakne ali jakne.

Modni jopiči za ženske pomlad-poletje 2013 so predstavljeni predvsem v temnih barvah. Črna, rjava, rjava, temno zelena, siva - to so njihove glavne barve. Vojaški slog nakazuje prisotnost reverjev, širokih pasov, velikih gumbov in celo naramnic. Kljub takim dekorativnim elementom, ženske jakne v stilu vojske ne skrivajo ženstvenosti na vseh, in celo obratno, poudarjajo dostojanstvo figure.

Za romantične mlade dame so modne jakne za ženske v sezoni pomlad-poletje 2013 predstavljene v obliki skrajšanih jopičev svetlih, pastelnih odtenkov. Takšne jopiče lahko nosite z dokolenkami, kavbojke, hlače z visokim pasom in celo s bujnimi krili in lahkimi čipkastimi oblekami. Ženske jakne s svetlimi odtenki so kot nalašč za poletne večerne sprehode - ne bodo le odličen dodatek k šifonski obleki ali krili, ampak bodo tudi zaščitile pred večerno hladnostjo ali lahkim vetrom. Kombinacija jakne s kavbojkami je odlična izbira za vsak dan, s hlačami pa za pisarne in poslovna srečanja.

Modni ženski jopiči leta 2013 so predstavljeni tudi modeli v orientalskem slogu, tvid, v stilu Coco Chanel, in podolgovate - jopice. Spomladi in jeseni so krznene jakne še vedno pomembne. Najboljša dekoracija za krzneno jakno je širok in spektakularen pas. Podaljšani jopiči izgledajo odlično tudi v kombinaciji s pasom - to vizualno naredi sliko bolj vitko, vizualno poveča dolžino nog. Vendar pa bodo drzne in ekstravagantne dame v tej sezoni lahko eksperimentirale, pri tem pa dajejo prednost namerno nesramnim modelom jakne, ki so pod stresom fanta. V tem primeru slavni oblikovalci raje najsvetlejše in najbolj bleščeče barve - od koralne do rdeče.

Mlada dekleta, ki aktivno obiskujejo zabave in nočne klube, tudi niso ostala neopažena pri modnih oblikovalcih - lahko izbirajo med široko paleto jopičev iz sijočih tkanin. Ženske jakne za mlade in aktivne so tudi originalni modeli s kratkimi rokavi ali celo popolnoma brez rokavov. Takšna jakna je dolga, doseže skoraj sredino stegna in je videti popolnoma nesportno, za razliko od klasičnega telovnika.

Najbolj modne ženske jakne (fotografija)

Kljub raznolikosti palete jopičev bodo najbolj priljubljeni modeli spomladansko-poletne sezone ostali klasični, podolgovati ali skrajšani, vendar vedno vitki, modeli pomirjujočih odtenkov v kombinaciji s pasom, na enem gumbu, na traku ali popolnoma brez gumbov in drugih nosilci. Vendar pa pri izbiri jopiča v sezoni pomlad-poletje 2013 ni strogih priporočil, zato lahko vsaka ženska izbere model po svojem okusu, ki ustreza specifični situaciji.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti