FoodPro Preloader

Set zank za elastični rob: igle za pletenje in kavelj


Na izdelkih za otroke in odrasle je pogosto potrebno, da se začetek spleta zaključi z raztegovanjem. Za to obstajajo posebne tehnike za zanke za elastični rob. Namenjeni so tako za igle kot za kavelj. Zato se lahko igle z vsako vezavo izberejo za priročno tehniko. Set pletilnih igel zanko elastičen rob kot osnova za gumi Ta tehnologija se imenuje tudi italijanski komplet. Del

Na izdelkih za otroke in odrasle je pogosto potrebno, da se začetek spleta zaključi z raztegovanjem. Za to obstajajo posebne tehnike za zanke za elastični rob. Namenjeni so tako za igle kot za kavelj. Zato se lahko igle z vsako vezavo izberejo za priročno tehniko.

Set pletilnih igel zanko elastičen rob kot osnova za gumi

Ta tehnologija se imenuje tudi italijanski komplet. Delo naj bi se začelo z iglami za pletenje na pol manjši od glavnega platna. Zanke morajo zaposliti dvakrat manj, kot je potrebno za risanje. Za pletenje potrebujete malo niti kontrastne barve.

Vzemite dve vrsti skupaj. Pomožno ovijanje okoli palca. Glavni met preko indeksa. Pokličite zanke kot ponavadi. Na iglah za pletenje morajo biti zank iz glavne preje, pomožna pa se raztegne skozi njih.

Po tem nizu zank za elastični rob, morate vezati prve vrste z istimi iglami:

  • med dvema robovoma izmenično žuborenje in nakidy;
  • tiste zanke, ki so bile v zadnji vrsti gomile, izvajajo obrazne zanke, odstranjujejo torbice iz žuborenja, mimo nit pred njimi;
  • tretji in trije vrstice morajo biti pleteni podobno kot drugi.

Obstajati mora rob, vizualno podoben tri-vrstnemu parjenju. Zdaj lahko preklopite na redne igle za pletenje in pletene 1x1 gumo na vseh zank.

Po dveh vrstah odstranite pomožni navoj. Ob spodnjem robu se bodo pojavile majhne zanke. Zdaj morate najti levo in jo povlecite. Vse ostalo se bo skrilo v majhen rep skrajne zanke.

Raztegljiva "zanka zanke"

Primerna je za uporabo na začetku dela. Toda šivankam svetujemo, da uporabijo takšno vrsto zank za elastični rob, ki je potreben za podaljšanje vrstice.

Ta tehnika ne namerava zapustiti dolgega prostega konca. Dovolj je, da vzamemo nit, tako da bo dovolj za eno zanko, ki jo je treba izvesti na eni govorici.

Zdaj jo morate premakniti na levo roko. Pravica do prostega. Na skrajni steni zanke pletemo eno sprednjo stran. Odstranite jo na tisto, ki je že na levi strani. Nadaljujte s pletenjem, dokler ne dosežete želene verige.

Set zank "elastični rob" kvačkanje

Potrebno je v izdelkih, kjer je običajen nabor njenega dna ali vrha. Elastičnost je še posebej pomembna v otroških stvareh. Ženske lahko izberejo katero od predlaganih možnosti (4), odvisno od tega, katera je primernejša za določen izdelek.

Na podlagi pol-stolpca z dvojno kvačkanje

Start se opira na tri verige. Naredite ogrinjalo, vnesite kljuko na začetku verige. Potegnite nit. Pletite zanko v njem. V tem trenutku so na kljuki tri zanke. Zdaj je treba dvigniti nit in vezati vse zanke. Ponovite vzorec iz nakida. Vendar pa morate na začetek zgornjega stolpca vnesti kljuko.

Na osnovi dvojnega kvačkanja

Ta niz bo zahteval verigo štirih zank. Zaprite in raztegnite nit skozi prvo zračno verigo. Na njem povežite stolpec z dvojno kvačkanje. Nato ponovno naredite ogrinjalo in vtaknite kljukico v podnožje prejšnjega. To bo osnova za začetek drugega dvojnega kvačkanja. Nadaljujte pletenje takih predmetov.

Še dva načina za kvačkanje raztegljivega roba

Na osnovi enojnega kvačkanja

V bistvu ta sklop zank za elastični rob ponavlja dva prejšnja. Samo osnova bo veriga dveh zraka. Potem ne nakidy potrebe. Takoj vstavite kavelj na začetku verige, da potegnete navoj. Na njej, da vežemo zrak. Potem pletene dve zanke na kavelj. Ponovite za še eno kvačkanje do konca elastične verige.

Na osnovi veznih zank

Za ponovni zagon je potrebna veriga dveh zračnih zank. Kot pri prejšnji metodi, vstavite kavelj v prvo in potegnite prejo. Ponovno dvignite nit in zvežite obe zanki na kavelj. Izvlecite navoj iz podnožja povezovalne steze. To je osnova za novo povezovalno žico. Ti naj bi plesti na želeno dolžino.

Levovo obleko za otroka ni težko narediti z lastnimi rokami!Do-it-yourself voščilnice: mojstrski razred, zanimive ideje in priporočilaŠivamo sramotni kostum: materiale in shemoTulipani iz bonbonov in valovitega papirja.  Candy Tulipani: Master ClassObrti iz vlažnih diskov to naredite samiKako narediti luči buče v različnih variacijahKuhinjski enobarvni križni šivSunflower-kanzashi do-it-yourself: mojstrski tečaj