FoodPro Preloader

Kaj je lahko obrt iz plastičnih vilic in žlic


Posoda za enkratno uporabo je že dolgo nepogrešljiv atribut mnogih zabav, piknikov, počitnic in drugih dogodkov. Tukaj je le nekaj ljudi, ki vedo, da lahko najdete druge načine uporabe rabljenih gospodinjskih predmetov - preproste obrti iz plastičnih vilic in žlic so lahko odlična dekoracija za vaš dom. Tako n

Posoda za enkratno uporabo je že dolgo nepogrešljiv atribut mnogih zabav, piknikov, počitnic in drugih dogodkov. Tukaj je le nekaj ljudi, ki vedo, da lahko najdete druge načine uporabe rabljenih gospodinjskih predmetov - preproste obrti iz plastičnih vilic in žlic so lahko odlična dekoracija za vaš dom.

Tako nenavaden element dekor v vašem stanovanju bo zagotovo presenetilo vse svoje prijatelje in znance. Poleg tega se lahko gradnja dokaj trajne in estetske plastike zlahka usede v vašo podeželsko hišo, saj se ne bojijo vetra ali dežja. Obrt iz plastičnih žlic je lahko v zaprtih prostorih in na prostem. Vendar pa bo v slednjem primeru treba konstrukcijo svetlobe varno pritrditi. In če se boste soočili s podobno nalogo, vam bo spominek zagotovo že dolgo služil.

Najlepše obrti iz plastičnih vilic in žlic so seveda cvetovi. Da bi jih naredili, boste potrebovali več ducat žlic, svečo, škarje, lepilo in staro, nepotrebno ploščo. Najprej držite žlico nad svečo z izbočeno stranjo navzgor.

Ko je dovolj raztopljena, jo postavite na stran in vzemite naslednjo. Po tem, ko se ta žlica stopi, jo pazljivo peljite in jo držite ob ognju na dnu. Medtem ko je plastika še mehka, izrežite nastali bud z škarjami in ga pritisnite na ploščo, da izravnate podlago. Na podoben način nadaljujte z dodajanjem cvetnih listov in ko ste zadovoljni z rezultatom, končajte. S skrbnim in skrbnim izdelovanjem cvet izgleda zelo realistično.

Izredne obrti iz plastičnih vilic in žlic so okvirji za ogledala in slike. Da bi naredili takšno stvar, potrebujete krog iz lepenke ali lesene plošče kot osnovo, plastične žlice ali vilice, barvo, lepilo, majhno ogledalo s premerom 15 cm in premaz. Za začetek boste morali pokriti začetni krog in počakati, da se posuši. Nato pritrdite hrbtni del kljuke ali ušesca, na katerega bo viselo ogledalo. Hkrati odrežite noge od vilic in jih pokrijte z barvo. Ko so suhi, pritrdite ogledalo na sredino kroga in zalepite posušene žlice okoli njega. In potem uživajte v svojem odsevu v novem ogledalu. Smešno je, da lahko takšne izdelave iz plastičnih žlic in vilic, ki jih je enostavno izdelati, precej dobro preoblikujejo bivališče sodobnega človeka.

Na koncu bi rad dodal nekaj nasvetov, ki vam lahko olajšajo ustvarjalnost:

  • Uporabite transparentno lepilo - pomagalo vam bo skriti šive in narediti sklepe nevidne.
  • Ne bojte se eksperimentirati z barvo - svetle in nestandardne barve bodo le dodale pozitivna čustva.
  • Prozorna plastika je najprimernejša za obrt, ki ga je treba kasneje barvati ali lakirati - zato ne moremo skrbeti, da se barva po barvanju spremeni.

Zato se ne bojte eksperimentirati in dati starega življenja drugo življenje. Obrti iz plastičnih vilic in žlic bodo lahko elegantno in poceni popestrili vašo notranjost. In ko ste pokazali malo iznajdljivosti in ustvarjalnosti, lahko ustvarite nekaj neverjetnega!

Levovo obleko za otroka ni težko narediti z lastnimi rokami!Do-it-yourself voščilnice: mojstrski razred, zanimive ideje in priporočilaŠivamo sramotni kostum: materiale in shemoTulipani iz bonbonov in valovitega papirja.  Candy Tulipani: Master ClassObrti iz vlažnih diskov to naredite samiKako narediti luči buče v različnih variacijahKuhinjski enobarvni križni šivSunflower-kanzashi do-it-yourself: mojstrski tečaj