FoodPro Preloader

Otroci: aplikacija "Dandelion"


Kot darilo za pomladne počitnice ali samo za razpoloženje bo aplikacija “Dandelion”, ki jo je izdelal otrok, dala veliko užitka in pozitivnega tako otroku kot staršem. V tem članku bomo podrobno razpravljali o tem, kako izvesti prvotne obrti in na katere nasvete naj se pri ustvarjalnem procesu obrne. Materia

Kot darilo za pomladne počitnice ali samo za razpoloženje bo aplikacija “Dandelion”, ki jo je izdelal otrok, dala veliko užitka in pozitivnega tako otroku kot staršem. V tem članku bomo podrobno razpravljali o tem, kako izvesti prvotne obrti in na katere nasvete naj se pri ustvarjalnem procesu obrne.

Materiali za izvedbo

Za izvedbo prvotne aplikacije "regrat" potrebujete:

 • kartonasto modra barva (bela, okrašena v modri barvi z gvašem);
 • barvni papir v zeleni, rumeni in beli barvi;
 • PVA lepilo;
 • preprost svinčnik;
 • škarje z zaobljenimi konci.

Aplikacija za regrat je lahko narejena iz zgoraj navedenih materialov ali z uporabo rumenih prtičkov namesto barvnega kartona.

Postopna izvedba

Opis aplikacije po korakih:

 1. Za začetek je spodnja polovica modrega kartona zalepljena z zelenim papirjem. Če želite, lahko na kartonu pobarvate z zeleno barvo. Za to je najboljši gvaš, saj ima gosto, gosto strukturo.
 2. Zdaj lahko pripravite podrobnosti. Najprej je treba iz rumenega papirja izrezati velik krog in približno deset tankih trakov. To bo sonce z žarki.
 3. Nato nadaljujte z modeliranjem regratov. S številom načrtovanih cvetov je potrebno izrezati kroge različnih premerov (1, 5, 2, 0, 2, 5, 3, 0 cm). Vsak od njih na robovih je priporočljivo, da "dez", cut "plevela". Tako veliko število podrobnosti z resami je pripravljeno tako, da je bila aplikacija "Dandelion" obsežna. Oblaki so samovoljno izrezani iz belega papirja.
 4. Na osnovi se zbere nadaljnja pisna vloga. Najprej se sonce prilepi na sredino modrega ozadja. Potem so oblaki pritrjeni. In nenazadnje bo masažni regener. Prvič, zeleno polje je naključno zlepljeno z največjimi krogi brez roba okoli roba. Nato vzemite kroge z resicami in se držite na vrhu. Res ni potrebno pritrditi. Nadalje so na enak način zlepljeni drugi krogi v padajočem vrstnem redu velikosti.
 5. Zdaj morate dokončati aplikacijo. Če želite to narediti, je treba odrezati vsak regrat, tako rekoč, da bi dobili cvetno obliko. Dandelions bo obsežen in puhasto.

Aplikacija "Dandelion" je pripravljena.

Ena od sprememb

To sliko lahko naredite drugače. Uporaba "Dandelions" iz prtičkov - in obstaja ta sprememba.

Delo poteka na enak način kot papirna aplikacija. Edina sprememba je uporaba prtičkov namesto kartona za ustvarjanje cvetja. Vsi krogci iz regratov so izrezani iz prtičkov in lepljeni, kot je opisano zgoraj.

Za povečanje volumna se lahko uporabijo beli prtički. Morajo biti malo zmečkane in že zmečkane, prilepljene na belih oblakih. Potrebno je shraniti količino prtičkov. Takšna sprememba diverzificira običajne obrti, jo oživlja in naredi bolj zanimivo.

Papirna aplikacija "Dandelions" je zanimiva dejavnost, ki lahko prinese veliko veselja in pozitivnih čustev do vašega otroka.

Levovo obleko za otroka ni težko narediti z lastnimi rokami!Do-it-yourself voščilnice: mojstrski razred, zanimive ideje in priporočilaŠivamo sramotni kostum: materiale in shemoTulipani iz bonbonov in valovitega papirja. Candy Tulipani: Master ClassObrti iz vlažnih diskov to naredite samiKako narediti luči buče v različnih variacijahKuhinjski enobarvni križni šivSunflower-kanzashi do-it-yourself: mojstrski tečaj