FoodPro Preloader

Kako narediti zvezek za lutke velikega formata in "Monster High"?


Dekleta brez izjeme radi igrajo lutke. Igranje v hiši za lutke ali s hčerkami za lutke bo postalo še bolj zanimivo, če boste v igralni prostor dodali različne domače malenkosti. Danes vam bomo povedali, kako narediti zvezek za punčke in druge tiskovine. Obvladovanje zvezkov za igranje z velikimi lutkami V otroški sobi vsakega dekleta so velike lutke, ki prikazujejo otroke. S takš

Dekleta brez izjeme radi igrajo lutke. Igranje v hiši za lutke ali s hčerkami za lutke bo postalo še bolj zanimivo, če boste v igralni prostor dodali različne domače malenkosti. Danes vam bomo povedali, kako narediti zvezek za punčke in druge tiskovine.

Obvladovanje zvezkov za igranje z velikimi lutkami

V otroški sobi vsakega dekleta so velike lutke, ki prikazujejo otroke. S takšnimi igračami lahko igrate "matere", vendar igra "v šolo" ne bo nič manj razburljiva. Kako narediti zvezek za velike lutke? Potrebovali boste: bel papir in barve za prevleke. To je zelo priročno, da uporabite ločene strani iz šolskih zvezkov, ki jih že imajo markup. Vzemite nekaj listov za prenosnike (dovolj jih je 4-6 kosov), skupaj jih položite na pol. Na tej stopnji lahko, če je potrebno, odrežete prenosni računalnik po višini. Zdaj naredite ovitek iz barvnega papirja, kartona ali razglednice. Iz prenosnika lahko uporabite lep pokrov. Kako narediti zvezek za lutke iz nastalih slepih vzorcev? Moraš jih šivati ​​na sredini ovinka. Na koncu, ne pozabite prilepiti pravokotnika belega papirja na pokrov - želite napisati ime študenta?

Kako narediti zvezek za punčke "Monster High" in "Barbie"?

Ko ste se naučili izdelovati zvezke, v katere bodo pisale velike lutke, je čas, da poskusite izdelati enake dodatke za punčke Barbie in Monster High. Če želite, lahko prenosni računalniki postanejo najbolj realni - uporabite samo za izdelavo papirnega grafičnega papirja. Idealna velikost ene strani je 3 x 5 cm. Izrežite liste za prenosnike v parih, tako da se ena stran druge paše na dolgi strani. Prevleke za prenosnike naj bodo na vsaki strani 0, 5 cm večje od strani. Če želite narediti en zvezek, zložite 4 liste v kup. Na pokrov pritrdite prazen pokrov. Obstajata dva načina, da bi zvezek za lutke Monster High: lahko šivanje ali pritrditev listov. Zložite strani skupaj s pokrovčkom na pol, da naredite knjigo. Če nimate papirja iz grafov, lahko uporabite bele liste, na primer papir za tiskalnik. Na pokrov prilepite majhen kos papirja, na katerem lahko napišete ime in ime predmeta.

Skrivnosti izdelave map za zvezke

Zdaj veste, kako narediti zvezek za lutke iz papirja, toda kje shraniti šolske potrebščine? Poskusite narediti mapo iz kartona. Začnite s predlogo. Na papirnem izvleku narišite dva enaka pravokotnika. Med njimi bi moral biti majhen dodatek - to je konec prihodnje mape. Eden od pravokotnikov bo pokrov, drugi pa zadnji del izdelka. Ozadje mora imeti premične strani. Naredite jih precej enostavno, samo na treh straneh enega od pravokotnikov v ozkih črtah. Poskusite prerezati predlogo in jo zložiti, kot na sliki na začetku tega odstavka. Zdaj lahko vzorec prenesete v karton in zmanjšate število potrebnih šolskih map. Zadnji dotik je pritrditev nizov najtanjših trakov. Če veste, kako narediti zvezek in mapo za lutke, lahko redno oskrbujete šolo s potrebnimi količinami tiskovin. Uživajte v igri in produktivnem učenju!