FoodPro Preloader

Kako narediti cvet iz plastične steklenice


Ko je bila na internetu, je sestra videla metulje iz plastične steklenice. Poslal sem povezavo; Pogledal sem in se odločil, da jih preizkusim. In ko sem začel delati s plastiko, se je izkazalo, da je tako neverjetno! Toliko tega lahko zamislite, da se zdaj ne morem ustaviti. In kako narediti cvet iz plastične steklenice? Pr

Ko je bila na internetu, je sestra videla metulje iz plastične steklenice. Poslal sem povezavo; Pogledal sem in se odločil, da jih preizkusim. In ko sem začel delati s plastiko, se je izkazalo, da je tako neverjetno! Toliko tega lahko zamislite, da se zdaj ne morem ustaviti. In kako narediti cvet iz plastične steklenice? Preizkusil sem ga in prvič je bilo odlično. Iz tega odpadnega materiala lahko naredite zelo zanimive rože: velike in majhne, ​​prozorne in obarvane. Izgledajo posebej lepo na dvorišču, v državi, na vrtu, v vrtovih spredaj. Kraj se takoj spremeni, postane zabaven in nenavaden.

Dobro se ukvarjajo z otroki - razvijajo otrokovo domišljijo, zanimanje za ustvarjalnost in celo v stroko. Morda bodo nekateri izmed njih v prihodnosti postali umetnik-oblikovalec? Poskusite in naredite takšne rože.

Kako narediti cvet iz plastične steklenice

Potrebovali boste veliko plastenk v različnih barvah. Če ni barve, jih lahko pobarvamo s pršilnimi barvami. So poceni, prodajajo se v strojni opremi in gradbenih trgovinah. Sharp škarje, vroče lepilo, žica za veje ali tanke lesene palice, sveča. Malo fantazije in razpoloženja. Vnaprej načrtujte, kakšne vrste cvetja boste naredili in kje jih boste postavili.

Začnimo izdelovati cvet kot marjetico

Obloga pod steklenico. Odstranite oblikovano dno na stran (iz njega bomo naredili še eno rožo). Sedaj jo razdelimo na pet ali šest delov, narišemo linijski marker od podnožja do vratu, ne pa od konca do konca. Nežno obrežite po teh linijah, da so cvetni listi gladki. Okrogli ali ostri robovi. Upognite cvetne liste iz središča in jih poravnajte. Robove cvetnih listov držite nad ognjem sveče ali plinskega gorilnika. To je treba storiti hitro, tako da se plastika rahlo topi. Baza je pripravljena. Če naredite še en tak mešalnik, je treba cvetne liste zmanjšati nekoliko krajše, vrat pa odstraniti. Z vročim lepilom lepimo zmešamo okoli središča. Latice morajo biti razporejene. Izkaže se frotirna cvetlica, kot so kamilica, aster, krizantema.

Delamo prašnike

Iz majhne plastenke drugačne barve narežemo 8 cm širok krog, na eni strani pa ga narežemo na trak. Zdaj ga prerežite kot rezance, ne da bi dosegli rob. Drži nad požarnimi svečami. "Lapshichka" zavija v lepih kodre. Zavrtite ga v polž, z robom z lepilom. Končane prašnike prilepite v sredino, desno v vrat steklenice. Cvet je pripravljen. Pritrdite vrat pod podnožje na vejico ali žico, floristični stožec iz šopkov ali kaj drugega. Če prerežete ozke dolge trakove in jih nosite čez ogenj, dobite zavite veje, so precej odporne, lahko imajo cvet. Ampak to je bolje, da vstavite žico v njih - to bo bolj zanesljivo. Sedaj ga lahko postavimo v cvetlični vrt, v lonec, na trato, v cvetlični gredici. Druga možnost je rezanje cvetnega haloja: odstranite dno in vrat steklenice, na eni strani razrežite stran steklenice in poravnajte plastiko na mizi. Iz kartona izvlecite cvetico cvetlice in jo prenesite z oznako na plastiko. Cut, upognite cvetnih listov, proces nad robovi ognja, lepilo nekaj platišč v sredini v vzorcu šahovnice. Glede na obliko cvetnih listov dobite vrtnico, šarenico ali lilijo.

Takšni cvetovi se ne bojijo niti toplote niti zmrzali. In še vedno ni treba razmišljati, kaj storiti z lastnimi rokami kot darilo za prijatelje v koči.

Dno steklenice - pripravljen cvet

Še ena ideja, kako narediti cvet iz plastične steklenice. Medtem ko pripravljate nekaj cvetov, boste imeli toliko steklenic. Lahko jih naredite tudi lepoto! Tukaj je cvet pripravljen, vendar morate vsako cvetico ločiti s škarjami, zaokrožiti, poravnati in ji dati obliko, ki vam je všeč. Pripnite jih na ribiško vrvico in jih obesite v gazebo ali na okna, razdelite jih po ceveh, drevesih. Plutovino lahko zalepite iz steklenice ali prašnikov sredi rože, potem pa bodo še lepše.

Cvetje iz plastičnih steklenic za dacha so odlična dekoracija pokrajine, so vzvišene, lahko jih daš prijateljem in družini, ki imajo parcelo, vrt, vrt. To bo za njih nepričakovano in prijetno presenečenje. Vsekakor vas bodo vprašali: "Kako narediti cvet iz plastične steklenice? Delite svoje izkušnje!"

"Večni šah": razlaga terminologije in drugih groženj kralju v šahuKako igrati sudoku: korak za korakom rešitev za sestavljankoKako narediti zajček obleko za dekleta z lastnimi rokamiObrti za dacha.  Kako narediti laboda iz pnevmatike?Izvirna prijava z otrokom, starim 5 let: opis, zanimive ideje in povratne informacijeKako narediti pravo čarobno palico?Božični venec iz storžkov.  Venček storžkov: mojstrski razredKako narediti stožca