FoodPro Preloader

Elegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimi


V garderobi vsakega malega modnika mora biti nujno lepa elegantna obleka. Najboljši model za dojenčke (do začetka oblikovanja) je možnost z visokim pasom in snemljivo puhasto krilo. Glede na dejstvo, da vsa dekleta sanjajo, da so princese, bo takšna obleka zagotovo cenjena in bo postala ena izmed priljubljenih v garderobi. Pra

V garderobi vsakega malega modnika mora biti nujno lepa elegantna obleka. Najboljši model za dojenčke (do začetka oblikovanja) je možnost z visokim pasom in snemljivo puhasto krilo. Glede na dejstvo, da vsa dekleta sanjajo, da so princese, bo takšna obleka zagotovo cenjena in bo postala ena izmed priljubljenih v garderobi. Prav tako je zanimivo na dekle bo videti obleko z zvonom krilo in sonce.

Izbira tkanine

Material je izbran glede na želeno vrsto izdelka. Enak vzorec elegantne obleke za dekle se lahko uporablja za šivanje iz različnih mrež in vsakič, ko bo rezultat drugačen od prejšnjega, če uporabljate različne materiale.

Na primer, krilo je lahko narejeno iz tila, organze, brokata, žameta ali iz preprostejših platen, kot so bombaž, chintz, rezana, svila in brisača. Zaradi različne gostote in zmožnosti zadrževanja oblike se spremeni tudi izgled izdelka. Nedvomno je vsaka možnost na svoj način dobra, toda preden se lotimo dela, morate ugotoviti, kateri rezultat je potreben.

Vzorec elegantne obleke za dekleta 10 let je mogoče izdelati z izračunom imitacije korzeta, nato pa morate za zgornji del izdelka uporabiti dovolj gosto tkanino ali stabilizirati dele z lepilom.

Možnosti sloga

Lepa obleka mora ustrezati otroku na sliki. Če je otrok s prekomerno telesno težo, potem je bolje, da zapustijo bujno snemljivo krilo v korist obleke z navpičnimi reliefnimi šivi in ​​zvonastim krilom. Tudi lepo na veliko dekle bo videti model s snemljivim dnom flared sonce in širok pas, vezan z lokom tik nad pasom. Te obleke bodo skrile polnost in naredile silhueto bolj vitko. Vzorec elegantne obleke za dekle z zvončastim krilom je drugačen v konstrukciji od modela z rezalnim dnom, zato je treba podrobneje obravnavati krojenje vsake obleke.

Gradimo predlogo s snemljivo puhasto krilo

Da bi naredili prazno, morate opraviti meritve iz majhnega modela. Vzorec elegantne obleke za dekle 5 let temelji na naslednjih meritvah:

 • vrat, prsi in pas;
 • višina hrbta in prej;
 • širina ramen;
 • višina rokavov;
 • širina naslonjala in sprednja širina;
 • dolžino od pasu do želene ravni krila.

Gradnja poteka na naslednji način.

Na kos papirja narišite vodoravno, ki je enaka ½ volumna prsnega koša in dva sosednja navpična robova v skladu z višino hrbta do pasu. V zgornjem levem kotu ležite ¼ oboda vratu in pod kotom 10 stopinj označite širino rame od nastale točke. Podobna dejanja so izvedena v desnem kotu. Navpično se spuščajo v skladu z višino reže in narišejo drugo vodoravno ravnino. Na levo navpičnico je treba postaviti ½ širine naslonjala in ½ širine spredaj od desne. Razdalja med njimi je cona iz armiranega dela.

Vzorec elegantna obleka za dojenčke 5 let in starejših ne zahteva gradnje pikado za prsni koš in pas, saj številka še nima izrazitih krivulj. To pomeni, da konstrukcija roke skozi skrajne točke ramenskih šivov in pomožna vodoravna črta zaključujeta delo na slepi. Edina stvar, ki jo je treba popraviti, je vratni izrez in precenitev podrobnosti za 7 cm od nivoja pasu.

Povrsina krila v takem modelu je preprost pravokoten kos tkanine, ki se zlozi zbira ob spodnji meji vrha.

Obleka model cut z krilo sonce

Ta model je sestavljen tudi iz zgornjega in snemljivega krila. Top zgrajen podobno kot prvi model. Krilo je odrezano brez predhodne izdelave slepih. Platno mora biti širina, ki ni manjša od dolžine dna + 10 cm in dolžine najmanj dveh dolžin krila +15 cm, konstrukcija pa se izvaja tako, da sta na dnu izdelka dva panela. Dolžina krila je označena vzdolž robnika tkanine, po katerem se umakne šesti del oboda pasu, druga dolžina krila pa se odstrani. Po povprečnem kosu narišite polkrog, tako da je bila ta stran njegova osnova. Tak vzorec elegantne obleke za dekle je kot nalašč za poletne in zimske modele. Ko uporabljate gosto platno, bo krilo dobro obdržalo svojo obliko in sliko uskladilo.

Za registracijo take obleke je popoln kontrastni pas na mestu povezave dna.

Najbolje je narediti zadrgo v tem modelu. V ta namen je treba hrbtno stran krila in podrobnosti hrbta razdeliti na elemente. Poleg tega je lahko strela bodisi nevidna (skrivnost) bodisi, nasprotno, postala dekorativni element (sijoč širok traktor).

Ustvarjanje praznega zvonca

Ta model obleke - z enim rezanim dnom. Takšen vzorec elegantne obleke za dekle bo zahteval dodatno merjenje otrokovega kolenskega kolena in višine od pasu do linije kolka. Gradnja zgornjega dela je podobna prvemu modelu. Nato morate raztezati navpično do stegenske črte in določiti mejo robnika. V drugi pomožni vodoravni črti se umaknejo s širino, ki je enaka 1/2 oboda bokov iz vsake vertikale. Nato se sredi bočnega šiva od sredine pasu za roko spustimo do teh oznak. Nato desno na predlogi določite lokacijo navpičnih šivov. Vzorec elegantna obleka za dekleta 7 let bo videti lepo s šestimi klini.

To pomeni, da morate na risbi na hrbtni in polovični polovici narisati en trak. Po tem zagozdah se na enaki ravni in pod eno stopinjo do dna, odvisno od želene pompe krila.

Kaj lahko naredimo iz pivskih čepic? Crafts iz piva kape z lastnimi rokamiNajvečje uganke: koliko delov, kako zbrati. Težke ugankeModeli velikosti Plus: parametri, fotografije. Ruski modeli Plus Size"Biser" ("Pekhorka"): univerzalna preja za poletne izdelkeNaredite velik lok s satenastim trakomRočno izdelan "Hare iz zelja" z lastnimi rokami. Mojstrski razredBaletni tutu za mladega plesalcaKvačkanje brez rokavov. Pletene kvačkane vzorce brez rokavov